woensdag 5 februari 2014

Meest gebruikte make-up producten

Als ik de moeite zou nemen om al m'n make-upproducten bij elkaar te zoeken, dan was het toch wel redelijk veel. Ik gebruik niet alles evenveel en het gaat echt met fases. Toen ik enkele dagen geleden m'n oogmake-up aan het doen was, zag ik dat er al een hele deuk was in een oogschaduw. Ja, een oogschaduw mensen. Iets waar ik 100 verschillende van heb! (Als je elke kleur in een palette als 1 telt, haha). Daarom dat ik me bedacht dat het misschien leuk was om producten te laten zien die ik echt al veel heb gebruikt of waar je het gewoon aan ziet. 

Ik mag 20 verschillende eyeliners of mascara's hebben en om dan nog maar te zwijgen over de hoeveelheid oogschaduws die ik heb. Toch pak ik 9/10 dezelfde. Bizar toch? Hieronder zie je dus een aantal producten waar je nu aan ziet dat het veel gebruikt is of waarvan ik echt al veel van heb gebruikt (en ze nu nog steeds gebruik). Hier zie je de Max eyeliner weer. En als je goed kijkt, zie je ook dat er al een serieuze deuk in is. Niet moeilijk aangezien ik deze al een tijdje dagelijks gebruik. Het Sleek au naturel palette gebruik ik ook zo goed als dagelijks. Het is niet heel duidelijk maar wanneer je goed kijkt, zie je de deuk in de gebroken witte kleur. Ook in een donkerbruine kleur in dit palette zit ook een deukje. Bizar hoe snel dit kan gaan! Dit is de quattro van Essence 'To die for' die ik eerlijk gezegd niet superveel meer gebruik maar ik ben zeker en vast wel van plan hem terug te gaan gebruiken. Je ziet waarschijnlijk wel dat dit erg veel gebruikt is. Zeker de lichtste kleur. Ik vraag me af of het realistisch is om deze volledig op te maken. Dit is ondertussen mijn tweede of derde verpakking van deze mascara en binnenkort moet ik aan de vierde beginnen. Ik heb natuurlijk nog enkele andere mascara's liggen maar ik grijp toch altijd weer naar deze. Max Factor false lash effect natuurlijk, maar dat wisten jullie waarschijnlijk wel. Ik geloof ook niet meer in het gebruiken van oogschaduw zonder een basis. Dit is de eerste verpakking die ik er ooit van heb gekocht. Ik zie niet echt dat er iets uit is maar ik gebruik hem wel nog zo goed als dagelijks. Foundation was een product dat ik nooit veel gebruikte omdat ik nu eenmaal nooit de juiste kleur vond. Deze wake me up foundation van Rimmel lijkt vrij geel en donker op deze foto. Dit valt erg goed mee en uiteindelijk matcht deze mijn huidskleur erg goed. Ik gebruik het nog altijd niet dagelijks maar toch wel een keer of twee per week. Dit flesje heb ik sinds september in gebruik, dus een klein half jaar. 

Goed, dit waren de producten die ik eigenlijk het meest heb gebruikt en nog steeds graag gebruik. 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. waar vind ik die Sleek au naturel palette? Zien er leuke kleuren uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt in Antwerpen een winkeltje dat Sleek verkoopt en in Eindhoven ook maar ik heb deze via de webshop van Misslipgloss gekocht! :) Sleek is nogal moeilijk te krijgen in fysieke winkels in Belgiƫ en Nederland.

      Verwijderen