maandag 17 februari 2014

Life through my eyes Februari 2014 #3

"Time flies when you're having fun." Dit klopt wel en vaak gaat die tijd dan nog zo snel dat je gewoon vergeet foto's te trekken. Ja, je kunt het al raden, deze LTME wordt weer wat korter dan de vorige. In ieder geval zal ik wel proberen om dag per dag wat te vertellen over wat ik die dag heb gedaan. Kijk maar even mee. Maandag moest ik weer naar school en het leek al heel erg lang geleden. We mochten er ook niet op ons gemakje inkomen want de eerste dag was het al les om 08u25 en de laatste les eindigde om 17u50. Ja, erg leuk dus. Gelukkig hadden we wel drie springuren en konden we toen toch met z'n allen even bijpraten. (Of in mijn geval: met Lisa en Zoë iets gaan eten in 'Den Engel'). 

's Avonds was ik supermoe en plofte ik in de zetel. Daar zat Toby me dus ineens vanop de rugleuning aan te staren. Is hij niet superschattig? 


Tweety vond het nodig om zich naast mij te wringen en hier lag ze dan.


Van dinsdag heb ik geen foto's merk ik net. In ieder geval heb ik toen volgens mij niks speciaals gedaan... Ik ben toen naar school geweest, dat weet ik nog maar voor de rest? Goede vraag...

Woensdag moest ik ook naar school maar Marnick kwam me halen en dus kon ik wat rustiger aan doen. Ik ontbeet voor de verandering dus nog maar eens met Griekse Yoghurt met havermout en bosbessen. Neen, ik ben dit nog altijd niet beu.

Voor de rest heb ik die dag eigenlijk heel de tijd op school gezeten. Tijdens de laatste twee uren is er wel een Chinese gastspreker komen spreken, dit was best wel interessant. Soms ook erg grappig trouwens!


Donderdag moest ik een half uurtje naar school en daarna ben ik nog met papa naar enkele winkels geweest. 's Avonds was het dan tijd om naar de TD te vertrekken en uiteraard was het toen net aan het gieten. (Ik ben donderdag trouwens ook naar de kapper geweest!) Ik heb toen dus m'n uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat m'n haar niet al te nat werd. Muts, kap, paraplu... En klaar om te vertrekken!


Gelukkig was m'n haar niet te hard om zeep geholpen door de muts.


Zoals jullie al konden lezen was vrijdag vrij zielig dankzij de kater van de TD. Toch moest ik 's morgens m'n bed uit om te gaan observeren. Hierna twijfelde ik of m'n maag me probeerde te vertellen dat ik honger had of dat ik gewoon nog altijd enorm misselijk was. Ik waagde het toch ging voor mogelijkheid een. Tijd voor een ontbijtje bij de HEMA. Een broodje kruidenkaas en zalm, wat vers fruit en een koffie. Ik heb het overleefd!

Hierna ging ik even naar Julie om haar in geuren en kleuren over de TD te vertellen en ergens ben ik blij dat ze er toch niet bij was. Volgens mij zou ze me heel de avond uitgelachen hebben... 's Middags ben ik met Carolien nog naar het Stadscafé geweest en daarna was het tijd voor mij om terug even m'n bed in te kruipen om wat uit te kateren.


's Avonds voelde ik me al wat beter en besloot ik wat te bloggen met een snackje naast mij. Salamischijfjes.


Zaterdag ontdekten Patricia en ik dat je op een Windows Phone nog wel Flappi bird kon downloaden. Dus dat speelden we terwijl we genoten van Latte met caramel.

's Avonds was er helaas weinig tijd voor gezelligheid en plezier want ik mocht weer eens gaan werken. Om 5u 's morgens lag ik eindelijk in m'n bed.


Om dan op zondag al weer terug op het werk te staan. Best wel grappige momenten gehad. Zo vonden Jason en ik een verloren ballon met helium waar we ons in de keuken nog mee geamuseerd hebben. En tegen het einde van de dag zag je hem ineens op een klein fietsje door de keuken crossen. 

Zo, een week die over het algemeen redelijk saai was maar toch wel met enkele hoogtepunten (de TD uiteraard!). 

Hoe was jullie week?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten