woensdag 12 februari 2014

Life Through My Eyes februari 2014 #2

Maandag ben ik niet op Blogger komen kijken omdat ik er heilig van overtuigd was dat er 's morgens iets van Julie ingepland stond voor dinsdag. Niet dus, mijn excuses dus dat er niks online is gekomen gisteren maar 't zijn drukke dagen door de lesvoorbereidingen. Ik vond toch dat ik deze week met een LTME moest komen omdat vorige week best wel leuk was! Op maandag mocht ik koken en had ik lasagne gemaakt. Ik had er ruim de tijd voor aangezien ik enkel even naar Vorselaar ben geweest om een boek te gaan halen. 
Voor de rest heb ik op maandag eigenlijk niet veel gedaan om eerlijk te zijn. Dinsdag ben ik weer met Julie gaan lunchen en heb ik gekozen voor foccacia met spek en champignons. Superlekker en wil het echt nog eens eten maar ben al iets te vaak gaan eten de laatste tijd dus ik zal er toch nog eventjes op moeten wachten. Toen ik terug thuis kwam, gooide ik (zoals altijd) m'n handtas gewoon op de stoel en ging iets ergens iets doen. Toen ik terugkwam, zag ik dat Minou besloten had op m'n handtas te gaan liggen. Mama stuurde me nog op pad om met de hond te gaan wandelen. Allemaal heel leuk tot hij.. Nu ja, je weet wel. Opkuisen dan maar! :(Deze pizza met tonijn viel eigenlijk superhard tegen. Heel weinig smaak. Jammer maar helaas. Woensdag heb ik eigenlijk maar twee dingen gedaan (of drie, 't is maar hoe je het bekijkt). Ik ben naar Vorselaar geweest om nog wat te kopiëren voor m'n lesvoorbereidingen, ik ben een beetje begonnen aan die van Engels én ik heb m'n kamer opgeruimd. Supertrots op mezelf. Haha! Op donderdag ging ik dan nog eens naar Leuven. M'n lieve schatties bezoeken! Tegen kwart na 3 's namiddags was ik daar. Toen zijn we naar Laure haar kot gegaan, daar even gezeten om dan door de gietende regen richting de Oude Markt te gaan om iets te gaan eten. We hebben gekozen om bij de Rector nog eens te gaan eten en natuurlijk besloten we ook te aperitieven. We hadden toch tijd genoeg. 

Ikzelf dronk voor het eerst Martini fiero (verdacht lekker!) en we aten bij het aperitief stokbroodjes met kruidenboter en loempia's. Superlekker! Als hoofdgerecht at ik een spaghetti Bolognese. Op zich wel lekker maar heb hem al beter gegeten. 

Uiteraard kon een dessertje niet uitblijven maar hiervan heb ik geen foto. Ik dacht er pas aan toen het al op was! Voor het dessert besloten we naar de chocoladebar Quetzal te gaan. Daar nam ik een browni en een cappucino. hmmm! Tussen de vorige foto en deze horen er nog drie maar die komen aan het einde omdat die gemaakt zijn met m'n digitaal fototoestel. 's Avonds zijn we eerst naar 'De Professor' gegaan en natuurlijk heb ik daar een Tina's pleasure gedronken. Hierna zijn we even naar de Barvista geweest waar het trouwens superdruk was. Goede muziek, maar veel te druk.  Tenslotte nog de Maximo en helemaal als laatste nog een colaatje in 'De Professor'. Ze wilden eigenlijk sluiten maar gelukkig kende ik de barman. Way to go Vero! 


Na die cola besloten we eens naar de fakbars te zien, die helaas zo goed als allemaal dicht waren. Terug naar Laure haar kot dan maar! Donderdag geen onbijt maar wel direct een lunch! Naar de cup de soup voor de Veggie Verde. Superlekker! Vrijdagavond ging ik naar een bierproefavond van Jong CD&V dat diende als het opstartmoment. Omdat ik toch netjes voor de dag wou komen, besloot ik m'n haren te krullen. Superleuke en vrolijke potjes en bloemetjes! Jammer genoeg heb ik totaal geen plaats op m'n kamer. Zaterdagavond typte ik enkele artikels en praatte ik met Sarah die de Zweedse voorrondes van Eurosong aan het kijken was. En toen kreeg ik nog een hongertje. Brood met avocado, peper, zout en parmaham. Simpel maar lekker! Ook niet al te ongezond. Ideaal dus. En nu heb ik een tulpje op m'n kamer! Zondag heb ik voornamelijk zitten denken wat ik met m'n lesvoorbereiding zou doen en hoe ik de les zou aanpakken. Niet zo'n boeiende dag dus! 


Preparty tijdens het opmaken in Leuven. Girls just wanna have fun! Lieverds! <3

Lize en ik! Uiteraard met onze Tina's Pleasure in 'De Professor'. Heerlijk. Ik zou nu al terug willen! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten