maandag 3 februari 2014

Life through my eyes: februari 2014 #1

Januari leek eeuwig te duren dankzij de examens maar langs de andere kant kan ik het ook niet vatten dat er al een maand voorbij is. M'n eerste examens zijn achter de rug, binnenkort stage... Het kort allemaal op en voor ik weet is het juni. Wauw. Afgelopen week stond in teken van m'n laatste examen, heerlijk niksdoen... Kijk gewoon even mee. 


Maandag besloot ik voor m'n examen met echt krachtvoor te ontbijten. 250g grieke yoghurt natuurlijk, bosbessen en een handje havermout. Dat smaakt er raar omdat het eigenlijk 'rauw' wordt gegeten maar het is gezond en toch wel vrij lekker. Volgende keer doe ik er een beetje ahornsiroop bij om toch een klein beetje een zoet smaakje te krijgen. Niet teveel natuurlijk. 


In de namiddag besloot ik m'n kwasten nog eens te wassen. Wat was ik trots op mezelf! 


Daarna besloot ik op m'n dode gemak in m'n bed te gaan liggen en wat blogs te lezen. Heerlijk gewoon, het gevoel dat alles mag en niets moet. Van de zin om middagdutjes te doen, ben ik nog niet helemaal verlost maar het komt wel. 


Dinsdag werkte ik voornamelijk wat aan de blog aangezien dat ook allemaal moet blijven draaien. 

   
Dinsdagavond had ik ineens zin in alles. Ik dronk chai tea latte met Baileys erin. 


Waarna ik ineens honger kreeg en toch maar een croque monsieur voor mezelf maakte. Hier zat dus gewoon kaas en hesp tussen maar om het was gezonder te maken besloot ik ook wat komkommer toe te voegen. 


Daarna besloot ik de rest van de komkommer ook maar op te eten. Njaaa... Af en toe mag het zeker? :D 


Woensdag was alleszins een superleuke dag. Ik sliep lang uit zodat ik geen middagdutje hoefde te doen (haha) en besloot m'n dag dan rustig te beginnen en de Joepie te lezen. Ondanks het feit dat ik ondertussen al 20 ben, lees ik dit toch nog elke week wanneer ik me even verveel. Goed dat ik nog een jonger zusje heb dan is er een excuus waarom het in huis is. 

In de namiddag ben ik samen met Tessa naar Baarle Hertog gereden. Niet zomaar om wat boodschappen te gaan doen in de Jumbo (wat we eigenlijk ook wel gedaan hebben) maar om een reis te gaan boeken. Enkele weken geleden kwamen we op dit gekke idee terwijl we op school zaten. We zochten wat op en besloten om terug naar Marmaris te gaan. (Zij was vorig jaar met een vriendin geweest en zoals jullie wel weten ben ik met Elke geweest). We gaan een weekje in september. Superleuk dus! Ik kijk er al naar uit! 


's Avonds aten we niet geweldig gezond maar wel best lekker. Gebakken vis met frietjes en tartaar. Geloof het of niet, maar de laatste tijd mis ik op zo'n bord wel wat groentjes. Het komt nog goed met mij! 


Dan zijn we al aan donderdag. Ik had 's middags met Julie afgesproken en ik was uiteraard weer een beetje te laat. Ik had me namelijk overslapen waardoor ik een kwartier nadat'k opstond eigenlijk aan de warande moest staan. Ja, ain't gonna happen. Uiteindelijk was ik tien minuutjes te laat en dat vond ik nog goed gewerkt van mij. 

We aten in de Barzoen (in de warande dus) en ik naam een Italiaanse croque. Deze was superlekker en heb ik daarom ook de dag erna zelf proberen te maken. Dat recept komt nog online! Julie had trouwens een visburger. Hierna zijn we nog even gaan winkelen en iets gaan drinken. 


Donderdagavond was het even spannend. M'n punten kwamen namelijk online! Zoals je hier misschien kunt zien ben ik er van alles door! (of toch de vier vakken die ze hierop weergeven, haha!) 

RZL: 14/20
PDV: 13/20
Engels: 12/20

Nederlands: 18/20

Goed gewerkt toch? 


Ineens wou Tweety komen knuffelen. Ik merk nu pas hoe groot zij eigenlijk wel niet lijkt. In het echt vind ik haar vaak maar een kleine kat... 


Mooi liedje <3


Dit zijn mijn italiaanse croques. Ze waren ook lekker maar zelfgemaakt smaakt het toch altijd anders he... 
Dit is trouwens op vrijdag! Vrijdag heb ik voornamelijk thuis gezeten, aan m'n blog gewerkt maar ben ook boodschappen gaan doen. 


's avonds aten we een slaatje met vis. Superlekker en weeral iets gezonds hé! 


Zaterdag was een dag die helemaal in teken stond van de avond. Ik ging namelijk m'n goede punten vieren met Julie, Nick en Davy in de Candela. Terwijl ik mezelf klaarmaakte, zette ik muziek op. 


Meet Alexander. M'n mierzoete boyfriend van zaterdagavond. Helaas heb ik het wel geen hele avond met hem volgehouden. Zoet is goed, maar het hoeft niet voor al te lang. 

Haha, nee nee, dit was een cocktail met cognac, cacao crème en Baileys. Op zich wel lekker maar wel maar voor eentje. 


Davy kwam wat later en ineens kregen Nick, Julie en ik de ingeving dat we zin hadden in McDonalds. Dus wij stuurden naar Davy een smsje dat als hij richting de Candela kwam, hij maar McDo voor ons moest meebrengen. En zo geschiedde. Ineens kwam hij daar met een McDonalds zak de Candela binnen. Hilarisch en natuurlijk ook erg lekker. 


Zondag was dan een luie dag die ik voornamelijk op de zetel heb doorgebracht of met de laptop in bed. Gewoon omdat het kan. Niet het meest productieve maar aangezien deze post nu toch online staat, is het allemaal goed gekomen. Heerlijk toch? 


Artikels typen. 

En nog een vergeten product snel op de foto zetten. Ja, ik heb een spiegelreflexcamera. Hebben jullie het verschil eigenlijk gemerkt in foto's? Het is trouwens een Nikon D5200. Superleuk natuurlijk maar moet er nog wel een tweede lens voor gaan kopen. Eentje dat beter is in close up foto's. 

Zo dat was mijn week alweer. Deze week wordt erg druk maar hopelijk ook erg leuk. Morgen ben ik heel de dag weg, dinsdag heb ik gelukkig een rustige dag en de rest van de week is nog erg vaag maar waarschijnlijk ga ik donderdag en vrijdag naar Leuven. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Chai latte met baileys? Nog nooit van gehoord, maar klinkt stiekem heel erg lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had toen eigenlijk zin in koffie met Baileys maar aangezien het al vrij laat was en ik toch niet meer té lang wakker wou blijven, leek thee mij een betere keuze en dus besloot ik het een met Chai tea latte te proberen :D Erg geslaagde combinatie in ieder geval ;)

      Verwijderen