zondag 16 februari 2014

Julie: What's your lipstick personality?

What’s your Lipstick Personality?
Op onze tablet heb ik onlangs de app van Beautylish ontdekt. Een Engelstalige app waar letterlijk alles te vinden is wat met beauty te maken heeft! Zo zijn er reviews, kan je er dingen kopen en ze hebben ook een pagina met tips & trics. Allemaal heel erg handig en leerrijk vind ik dat dan! Ook zag ik er een leuk artikeltje verschijnen over wat jouw lipstick te vertellen heeft over jouw persoonlijkheid! En ik vond dat ik het wel met jullie moest delen! Beautylish kan je ook gewoon op internet bezoeken, en dat is dan ook meteen de bron van mijn artikel: http://www.beautylish.com/


Je kan veel over het type vrouw zeggen aan de hand van haar lipstick. De kleur geeft natuurlijk al veel prijs, maar nu wordt er ook beweerd dat de vorm die je lipstick heeft na enkele keren gebruiken meer zegt over jouw persoonlijkheid. Hieronder kan de voorbeelden zien en voor jezelf beslissen of het klopt!


De Individualist
Creatief, leven zonder angst en avontuurlijk. Dat zijn begrippen die jou beschrijven! Je weigert om te spelen volgens de standaard beauty regels en dat is dan ook te zien aan de vorm van jouw lipstick. Het ziet er als het ware uit alsof het een fluitje is waarop jij kan blazen om de controle te bewaren. Jouw make-up mantra: Probeer alles eens een keertje uit!


De Beste Vriendin
Welsprekend, betrouwbaar en iemand waar je altijd op kan terug vallen: dat ben jij! De platte vorm van jouw huls geeft jouw ‘down-to-earth’ persoonlijkheid weer. Je omringt je met goede vrienden waar weinig tot geen ruimte is voor drama. Jouw make-up mantra: Waarom veranderen als het er goed uit ziet?Het lieverdje
Vrouwelijk, gracious en sereen zijn jouw kenmerken. Jij bent het meest charmant van de hele hoop en iedereen houdt van jouw zachtaardige aanpak. Jouw huls heeft een perfecte ronde vorm en dat staat voor delicaatheid. Jouw make-up mantra: Laat al dat moois maar komen!De Uitvoerende
Zelfverzekerd, ambitieus en nauwgezet zijn de sleutelwoorden in jouw leven. Jij hebt je zinnen op jonge leeftijd al gezet op een baanbrekende carrière. Niets kan jou stoppen op het pad naar succes, zelfs je lipstick niet. Jij behoudt de oorspronkelijke vorm van de lipstick: netjes en scherp. Dit omdat je de lipstick altijd met dezelfde stevigheid aanbrengt. Jou make-up mantra: Ik draag alleen het beste!


De romantische
Passioneel, gevoelig en verlegen zijn woorden die jou het beste omschrijven. Je houdt van chicklit boeken en je bent op zoek naar sprookjesachtige romances.  Je hebt een inham gecreëerd in je lipstick, net in het midden. Dit is natuurlijk precies waar jouw ‘Prince Charming’ zijn lippen zou zetten voor de ultieme kus. Jouw make-up mantra: Verander mij!

Ik ben benieuwd: zit jouw lipstick vorm hier tussen? En klopt het dan ook met je persoonlijkheid? Ik zit ergens tussen de beste vriendin en de romantische tussenin… Zowel qua vorm van mijn lipsticks als van mijn persoonlijkheid! Voor mij klopt deze mini-test toch vrij goed dus!


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten