vrijdag 14 februari 2014

Julie: Sarah looks like this

In navolging van onze liefste Veronique, ga ik nu een look maken voor Sarah. Je kent haar ondertussen waarschijnlijk al van haar posts op deze blog, dus ze is geen onbekende voor jullie!

Jijzelf kan ook zo’n look van me krijgen! Wat moet je hier nu voor doen? Wel, je stuurt een mail naar verodoesthis@hotmail.com waarin je vermeld dat jij graag wil meedoen aan de LLAS. Hierbij stuur je voldoende foto’s van jezelf zodat ik (Julie) een goede indruk krijg van hoe jouw stijl er uit ziet. Dan vermeld je ook, indien nodig, naar wat je op zoek bent! Wil je iets compleet nieuws proberen? Wil je een outfit voor een speciale gelegenheid?... Alles wat je maar kan bedenken dat relevant is. Ik let sowieso op de prijzen van de items als ook naar de winkels. Prijzen staan vaak in een andere munteenheid maar dan zijn het wel winkels die je gewoon kan terugvinden in de winkelstraten in BelgiĆ« en/of Nederland.

Ik mocht kiezen hoe ik het aanpakte van haar en kreeg dus carte blance. Hieronder een kleine Sarah collage, zodat jullie kunnen zien wat haar gewoonlijke kleding stijl is!
 


Top: £8 - newlook.com
Jeans: £20 - mango.com
Cardigan: £17 - only.com
Boots: £19 - newlook.com
Bag: £25 - hm.com
Scarf: $8.80 - forever21.com
Necklace: £1.99 - hm.com
Bracelet: £2 - newlook.com

Julie x

1 opmerking: