woensdag 12 februari 2014

Julie: Review: Lush Snow fairy

Ik lees tegenwoordig zelf meer en meer andere blogs. Steevast kwam ik er de douchegel Snow Fairy van Lush tegen. Ik was zo benieuwd geworden naar de geur dat ik de eerstvolgende keer in Antwerpen recht naar Lush liep. Oh, wat was hij héérlijk! Maar ik vond de prijs een beetje te duur voor mijn portefeuille… €21.95 voor 500ML. Oké, je krijgt wel veel, maar het is wel ‘maar’ een douchegel. Ik kocht hem dus niet. Maar terug thuis heb ik er nog vaak aan terug gedacht en had ik stiekem spijt! Toen Nick en ik op 21/12 opnieuw naar Antwerpen gingen had ik wel genoeg geld bij en besloot ik hem te kopen. Ik kwam in de winkel en zag nog welgeteld één fles staan! Dit was een teken dat ik hem wel MOEST kopen. Snow Fairy is namelijk een Limited Edition, die enkel in de wintermaanden te koop is. Hier kan je een foto zien van deze prachtige fles.


(bron foto: http://beautylust.co.nz/2013/11/08/merry-christmas-from-lush/ )

Uitstraling: Als je deze fles in je handen hebt terwijl je trots staat aan te schuiven aan de kassa, voel je jezelf net een klein kind dat carte blanche gekregen heeft in de snoepwinkel. Hij ziet er zo schattig en girly uit dat je er wel van moet houden. Kijk nou zelf naar die kleur en die mooie sterren! Het design schreeuwt echt ‘hebben, hebben, hebben’!

Geur: Oké, hiermee kan ik niet genoeg overdrijven! De geur is echt hemel in een flesje. Het is een mierzoete geur, die doet denken aan je oude kauwgom verslaving. Ik moet je wel waarschuwen: als je geen fan bent van erg zoete snoepjesgeuren blijf je misschien toch beter weg van deze douchegel. Ikzelf kan me amper inbeelden dat iemand niet verliefd zou worden op deze geur, maar ze bestaan wel degelijk hoor!

Hij belooft: She'll cast a spell on you! Our winter temptress shower hair and body gel that’s bursting with fruit fragrance and has a sparkle of ice through it.
Now we must confess, it’s a mystery to us why this one particular product should become our No1 Christmas bestseller. It’s not your classic hippy dippy Lush herbal offering. Instead it is an intensely sweet, fruity pink shower gel loved by people everywhere.

Eigen ervaring: Ik. Ben. Verliefd. Nee, serieus! Deze douchegel is echt zalig om te gebruiken. Ik ben erg blij dat ik op de valreep nog een exemplaar van deze grote fles heb kunnen bemachtigen en dat ik niet gekozen heb voor een klein flesje. De geur is echt super zoet, bubblegum roze. Persoonlijk vind ik wel dat hij niet heel erg schuimt, maar wel een beetje. Dit laat ik echter niet aan mijn hart komen hoor! Hij ruikt heerlijk en je huid voelt erg schoon aan na gebruik. De geur blijft echt nog lang nazinderen, zelfs als ik al body lotion aangebracht heb. Het is een topproduct, je betaalt redelijk wat maar je krijgt wel kwaliteit in de plaats, en 500ML is ook niet weinig! Deze wil ik volgend jaar zeker opnieuw kopen!

Score: 9.5/10
Prijs: €21.95 voor 500ML.


Product informatie: We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen. Water (Aqua), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Parfum (Perfume), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Melkzuur (Lactic Acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Calcium Sodium Borosilicate, Tin-oxide (Tin Oxide), Polyester-3, Methyl ionone (Methyl Ionone), Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45380 (Colour 45380), Methylparabeen.

Julie x

2 opmerkingen:

 1. This is such a gorgeous scent, I wish I had stocked up on more of these :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. It really is! I'm gonna buy more of it at the end of this year for sure! :-)

   Verwijderen