dinsdag 25 februari 2014

Julie: Lush VIP Tour

Op zaterdag 22 februari mocht ik samen met Nick naar Antwerpen afzakken voor een VIP Tour in de gloednieuwe winkel van Lush. Vorige keer dat we in Antwerpen waren was de winkel namelijk dicht, er stond op dat ze over een maand open zouden gaan op hun nieuwe adres. Ik was teleurgesteld en zei dit even op Facebook. Dankzij een reactie van Sanne (onze Nederlandse gastblogger, die jullie ook wel kennen), kregen we die VIP Tour aangeboden ter compensatie! Dit is hoe die mooie, nieuwe winkel er uit ziet!Benieuwd naar meer? Klik snel op meer lezen voor een uitgebreid verslag van mijn VIP Tour bij Lush Antwerpen! Nick heeft de mooie foto’s gemaakt die je in dit artikel ziet, zodat ik mijn volledige aandacht kon vestigen op de uitleg en de producten. Omdat het een VIP Tour was, mocht ik zoveel staaltjes mee naar huis nemen als ik wou en ook zoveel foto’s maken als ik wou. Natuurlijk kocht ik ook enkele producten. Foto’s van wat ik net allemaal mee naar huis nam, kunnen jullie binnenkort in een ander artikel zien!Beginnen deden we bij de zepen. Lush heeft een groot gamma aan solide zepen, hierom staan ze echt bekend. Links op de foto zie je de ‘Honey I Washed The Kids’ zeep, hun populairste zeep. Deze ruikt naar honing en karamel, ik heb er een sample van meegekregen. Rechts zien jullie een greep uit het assortiment andere zepen. Van de roze (Rock Star) uiterst rechts, en die er onder (Porridge) kreeg ik ook een proefje mee naar huis. Ook van de ‘Sultana Of Soap’ kreeg ik een sample mee, die zie je bovenaan in het middelste schap. Let alsjeblieft ook even op alle mooie houten kasten in dit artikel. Katrien vertelde me dat deze allemaal handgemaakt zijn en afkomstig zijn van oud (als ik me niet vergis) Victoriaanse vloeren. De meubels die voorzien zijn in het filiaal van Antwerpen hebben alleen al zo’n €100.000 gekost! Wauw!


Hier zie je alle benodigdheden die je maar kan bedenken voor een leuke douchebeurt. Zoals ze zelf al aanhalen kan je dit natuurlijk samen doen, maar ook alleen kan je genieten van al deze producten. Hun assortiment bestaat uit douchegels, shower jellies, scrubs… De keuze is eindeloos. Ik geef toe dat ik de geur van sommige producten niet lekker vind. Lush is vrij speciaal en daarom raad ik iedereen aan om advies te vragen. De verkopers/verkoopsters kennen echt al hun producten super goed! Wanneer je iets dan wel lekker vindt, ben je meteen verliefd!


Hier kan je zien hoe Katrien van Lush mijn hand laat kennis maken met de Ro’s Argan body conditioner. Het is een vrij dikke substantie die aan een body lotion doet denken, maar die je reeds onder de douche gebruikt. Wanneer je het afspoelt, voelt je huid ontzettend zacht aan en ook gehydrateerd. Ik moet zeggen dat ik voordien niet echt overtuigd was van dit soort producten. ‘Ik spoel het af, dus het is weg’, dacht ik altijd. Om het eens te proberen kreeg ik hiervan ook een sample mee naar huis. Ik weet niet of ik het daarna kan laten om toch nog body lotion te gebruiken… Maar voor een snelle douche is dit wel de ideale oplossing!


Hier zie je de mooie, kleurrijke Bath Ballistics. Je kan het niet bedenken hoeveel verschillende geurtjes en kleurtjes er bestaan in bruisballen voor in bad. Hier kreeg ik niet zo veel uitleg, omdat ik persoonlijk meer een douche- dan een badpersoon ben. De roze ‘Love Locket’ die je onderaan ziet is een super grote, uit de Valentijnscollectie. Hij kost meer dan €10 voor in principe één badbeurt. Dit vind ik nogal duur, maar dat kies je natuurlijk zelf. Ze hebben ook goedkopere exemplaren. Links in beeld zie je nog net drie nieuwe ballen, voor de Lente/Pasen collectie.


Op deze foto zie je pure FUN, letterlijk. Fun is een product waar je alle kanten mee op kan. Je kan er mee spelen, zoals met plasticine, maar je kan er ook me douchen, baderen en je haren mee wassen. Het multifunctionele product komt in verschillende kleuren, die elk hun eigen geur hebben. Ze kosten 10 euro per stuk maar je komt er echt ontzettend lang mee toe. Dit is een echte aanrader voor mensen met kinderen. In bad gaan was nog nooit zo leuk!


Nog op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Wel, Lush heeft al ontzettend veel combinaties gemaakt. Deze kleurrijke verpakkingen zitten vol met de fijnste producten. Je kiest zelf uit welke prijsklasse je iets wil kopen natuurlijk, maar geef toe dat iedereen blij wordt van zulke leuke dozen? Best vraag je nog even aan het personeel wat er nu precies in zit en welke geuren dit zijn. Zo kan heb je een beter idee van wat je nu precies cadeau geeft.


Hier zie je nog maar eens duidelijk hoe mooi alle kasten in deze winkel zijn. De producten zijn allemaal prachtig uitgestald in deze kasten en dat maakt het zo leuk winkelen. Alles staat per soort product bij elkaar. Hier op deze foto zie je alle parfums die ze hebben.


Op deze foto kan je de make-up zien die te koop is bij Lush. Zo hebben ze lipstick die echt super lang blijft. Het is een mix tussen lipstick en lipgloss, waardoor je een echte stain krijg. Uren blijft hij mooi op zijn plaats zitten!


Hier zijn we aangekomen bij de gezichtsreinigers. Handig dat dit naast de make-up staat aangezien je make-up er uiteraard ook weer moet afhalen ’s avonds. Links in beeld zie je de lipproducten. Zelf heb ik al een exemplaar van de Bubblegum scrub ik mijn bezit, daarover deed ik ook al een review en die vind je hier.Natuurlijk hebben ze ook lipkleurtjes in een potje. Het zijn lippenbalsems met een verzorgende werking die ook kleurpigment bevatten voor een lief kleurtje op je lippen.


Op deze foto kan je enkele verschillende producten naast elkaar zien. Ze hebben deodorant in vaste vorm, massagebars en nagelriemcrème allemaal bij elkaar gezet. Fijn, zo heb je gelijk een overzicht van allerlei producten bij elkaar. Ik kocht de Lemony Flutter nagelriemcrème omdat ik hier zoveel goeds over gehoord had. Ook de Close To You massagebar kocht ik. Het is die roze, die je links nog net in beeld ziet.


Op dit product wil ik even speciale aandacht vestigen. Het is namelijk niet zomaar een body lotion. De volledige opbrengst van dit product gaat naar een goed doel. Behalve de btw, die gaat naar de overheid. Ik kocht hiervan zelf ook een exemplaar omdat ik dit een leuke manier vind om een goed doel te sponsoren, je hebt er zelf namelijk ook nog plezier van! Wat me uiteraard ook over de streep trok is de geur: chocolade. En de uitleg van Lush zelf: “We maken de Charity Pot met amandelolie en fair trade cacaoboter. Deze bodylotion geeft je een heerlijk zacht velletje en voorkomt een droge huid. De geur is gemaakt van ylang-ylang, geranium en afrikaantjesolie. En dat ruikt niet alleen heerlijk, de oliën werken ook nog eens kalmerend voor je huid! Het mooiste van de Charity Pot is dat je niet alleen jezelf verwend, maar dat je ook een bijdrage hebt geleverd aan het werk van een aantal goede doelen. Het mooie van de charity pot is namelijk dat wij alle opbrengsten (behalve de BTW) doneren aan kleine goede doelen die een wereld van verschil maken! Onderstaande organisaties hebben we de afgelopen jaren gesteund in hun werk. Weet jij een geweldig doel en wil je graag dat ze in aanmerking komen? Mail dan naar amadea@lush.nlNog meer info? Ga naar: http://www.lush.nl/shop/info/63/ voor een overzicht van goeie doelen.


Hier op deze foto zie je de verse gezichtsmaskers. Ze zien er stuk voor stuk uit om op te eten. Doe die echter niet, en bewaar dit lekkers voor je huidje. Leuk detail? Als je vijf lege (zwarte) potten terug binnen brengt bij Lush, krijg je een gratis gezichtsmasker. De potten die hiervoor in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld die van Lemony Flutter, body lotions zoals Charity Pot, moisturizer crèmes en shower jellies! Ikzelf kocht al vier potten, dus ik heb er nog maar eentje nodig om nadien een gratis masker te krijgen! Leuke actie vind ik dit!


Misschien kan je het al raden? Dit is namelijk de afdeling voor mannen. Eigenlijk zijn ze unisex, dus ook jij kan deze producten met een gerust hartje gebruiken. Ik vind het wel leuk dat ze er een apart segment voor gemaakt hebben. Zo kunnen mannen hun ding snel vinden en weet jij ook welke items jij voor vriendlief (of papalief?) kunt kopen.


Op deze foto’s kan je de gezichts- en bodyreinigers zien. Zelf kreeg ik een staaltje mee van ‘Let The Good Times Roll’, die je bovenaan rechts kan zien. Deze verse gezichtsreiniger ruikt heerlijk naar popcorn omwille van de maïsolie die er in zit, jummie! Deze producten hebben uiteraard een beperkte houdbaarheidsdatum, net zoals de verse gezichtsmaskers. Dit probleem kan je wel een beetje oplossen door je product in te vriezen. Doe het in een plasticje waar je ijsblokjes mee maakt. Zo kan je telkens één blokje uitpoppen en heb je voldoende voor één keer gebruiken. Interessante tip!


Deze gekleurde blokjes lijken een beetje op gigantische macarons. Weet iemand wat het zijn? Het zijn namelijk solide shampoo’s. Jep, een shampoo voor op je haren te smeren in een vaste blok. Elke kleur heeft zijn eigen geur en zijn eigen werking. De rode die je ziet is bijvoorbeeld met kaneel en kruidnagel, en deze zorgt er voor dat je minder last hebt van haaruitval. Anderen zijn dan weer voor meer volume, minder last van roos…


In deze rekken zie je alles wat met je haarverzorging te maken heeft. Je ziet shampoo in vaste vorm maar ook in vloeibare vorm, in de flessen links op de foto. Conditioner heb je ook in flessenvorm maar ook in potten. Zelf heb ik de American Cream (rechts onder in beeld) mogen testen. Hij ruikt heerlijk naar vanille- en aardbeimilkshake. Omdat ik al eerder laten vallen had dat ik voor Verodoesthis schrijf, boden ze me bij Lush een klein flesje van het product gratis aan. Geen staaltje dus, maar de 100ML conditioner die normaal €6.95 kost. Hier mogen jullie binnenkort dus zeker een review van verwachten!


Op het einde van mijn tour mocht ik nog even rondkijken en zeggen van welke producten ik allemaal staaltjes wou. Ook kon ik toen mijn mandje nog vullen met producten die ik wou kopen. Nadien wou ik nog even met Katrien op de foto, zodat ik deze ook op Facebook kon delen.


Zoals je kan zien heb ik echt een ontzettend fijne rondleiding gekregen in hun gloednieuwe winkel! Ook benieuwd geworden? Ga dan snel naar Leysstraat 9 (Meir)! Nog meer foto’s van in de winkel kan je ook op mijn facebookpagina bekijken. https://www.facebook.com/julie.quadflieg?ref=tn_tnmn

Julie x

2 opmerkingen:

  1. Oh zag er echt leuk uit! Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar het ziet er naar uit dat ik echt wel iets heb gemist! :)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen