dinsdag 18 februari 2014

Julie: The fairy tale tag

Ik las onlangs deze tag bij Mira, van http://miratells.blogspot.be/. En ik vond hem eigenlijk wel grappig en origineel. Dus bij deze wil ik hem ook voor jullie invullen.Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Beginnen doen we met een gemakkelijke vraag: Nee, ik beschouw mezelf niet als mooi. Misschien ben ik wat té onzeker zelfs, maar ik voel me dus absoluut niet knap of mooi.


Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht?
Ik probeer er goed op te letten dat ik elke nacht voldoende slaap krijg. Op een paar uitzonderingen na lukt me dit ook best goed. Als ik moet gaan werken sta ik om 8u op en ik probeer dan ook altijd voor 24u te slapen. Ik ben nogal een moeilijke inslaper, dus soms duurt het wel een tijdje…
Assepoester: Heb je een avondklok?
Niet van mijn ouders meer in ieder geval… Door de week let ik er dus wel op dat ik een beetje op tijd ga slapen ja… Maar als Nick en ik een keertje weggaan in het weekend let ik er meestal niet op hoe laat het wordt. Tenzij we de volgende dag ergens naartoe moeten natuurlijk.
Raponsje: Houd je er van om buiten te zijn?
Eerlijk gezegd ben ik eerder een binnen mens. Soms kan het wel eens deugd doen om de frisse lucht in te ademen en de wind door mijn haren te voelen waaien. Maar meestal geef ik er de voorkeur aan om binnen te zitten, zelfs in de zomer. Maar dat heeft dan weer met mijn talrijke allergieën te maken: voor bomen, gras en de zon…
Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Vroeger wel, nu niet meer. Ik ben altijd vrij snel wantrouwig tegenover nieuwe mensen. En al helemaal als mensen waar ik om geef nieuwe mensen leren kennen. Ik zit er haast meer mee in dat zij gekwetst raken dan ikzelf…

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Hangt van de persoon en de situatie af. En hoe die persoon het grapje brengt natuurlijk. Normaal gezien ben ik niet echt snel voor de gek te houden, maar Nick en Veronique zouden er wel in slagen denk ik!
Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jou ogen?
Cliché, oh cliché maar… Het karakter. Ik ga niet schijnheilig zijn en zeggen dat het uiterlijk niet belangrijk is, want dat is het wel. Maar deze vraag gaat volgens mij niet enkel om de liefde. Iemand die oprecht is en dingen voor anderen doet, dat vind ik mooie eigenschappen aan een andere persoon.
De Kleine Zeemeermin: Welk offer zou je brengen voor de liefde?
Goh, ik vrees dat ik hierin nogal ver zou gaan. Natuurlijk heeft dit wel met de situatie te maken. Ik zou nooit voor een nieuw vriendje meteen alles laten vallen denk ik… Maar nu Nick en ik al meer dan 5 en een half jaar samen zijn, zou ik toch wel veel opofferen voor hem. Hij is nu eenmaal mijn beste vriend en mijn vriendje in één persoon. En hij is de belangrijkste persoon in mijn leven.
De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Och, ik vind zoveel walgelijk! Qua eten zou ik meteen tomaten antwoorden.. Maar er zijn natuurlijk een heleboel dingen die ik vies vind. Als er op tv iets komt kijken met bloed, kotsen of geweld sla ik al snel mijn hand voor mijn ogen en kijk ik snel weg.
Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jou huis?
Oei, op deze vraag kan ik niet zo goed antwoorden… Ik koop zelf eigenlijk nooit bloemen of planten en ik heb geen idee wat mama allemaal koopt om hier in huis te zetten. Ik ben eigenlijk meer een bloemen dan planten mens, en zelfs daar hou ik niet super fel van…
De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Nee, jammer genoeg niet nee. We hebben ooit enkel en alleen goudvissen gehad, maar die sterven eigenlijk altijd vrij snel…
Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter?
Ik ben nogal jaloers vrees ik… Zowel naar Nick toe als ook bij Veronique.. Ik laat het niet altijd merken, maar zij zullen het ongetwijfeld wel aan me zien. En natuurlijk zijn er nog wel enkele dingen die ik liever niet zou hebben…
Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Oei, mijn allergrootste wens? Ik denk dat die vrij simpel is: gelukkig zijn. Ik wil gewoon samen met Nick oud worden en samen lang gezond en gelukkig zijn. Oh, en een goeie vaste job vinden is mijn wens op kortere termijn!
Peter Pan: Wat is je mentale leeftijd?
Ik ben 22 (in maart word ik er al 23) en soms vind ik dat best oud klinken maar eigenlijk is het dat niet. Ik voel me zeker volwassen maar ik denk niet dat mijn mentale leeftijd ver ligt van mijn werkelijke leeftijd.
De Sterrendaalder: Wat is je meest waardevolle bezit?
Begin ik heel saai te klinken als ik hier weer met Nick antwoord? Of mag ik een persoon niet opnoemen hierin? Want ik vind het heel moeilijk om één item te kiezen dat me het meest waardevol is. Ik zou dan misschien, lekker kinderachtig, kiezen voor mijn knuffel die ik bij mijn geboorte kreeg. Die heb ik al het langst en dat vind ik toch eigenlijk best speciaal…
Vrouw Holle: Ben je lui of een harde werker?
Ik beschouw mezelf als tussenin. Als het moet kan ik goed en hard werken. Maar als er geen haast achter zit, wil ik het liever op mijn gemak doen. Zo kan ik mezelf ook beter verzekeren dat de opdracht zonder fouten gaat. Of ik lui ben of hard werkt hangt ook af van de soort van klus! Als ik ga werken dan wil ik me daar wel helemaal voor inzetten. Het is meer als ik hier thuis in de zaak moet helpen dat de luie ik komt kijken!
De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Natuurlijk! Wie vindt dat nu niet leuk? Hoewel ik eigenlijk ook best wel een huismusje ben. Ik zit net zo graag thuis als op een ander.
De Nieuwe Kleren van de Keizer: Geef je veel om kleding?
Veel… Wat is veel? Ik heb redelijk wat kleding, maar het is niet dat mijn kledingkast uitpuilt. Ik geef eigenlijk meer om schoenen of make-up dan om kleding. Ik ga ook niet echt super graag om kleding winkelen eigenlijk. Wel heb ik soms zo’n momenten en dan wil ik wel meteen meerdere kledingstukken kopen!
De Prinses op de Erwt: Ben je kleinzerig?
Vroeger meer dan nu, wat misschien ook wel logisch is. Maar sommige stomme dingen kunnen vaak meer pijn doen dan wanneer je écht jezelf bezeerd. Stoot je teen maar eens tegen een kast, je weet meteen wat ik bedoel! Maar op zich kan ik best tegen bepaalde pijnen ja.

Zo, vonden jullie dit een leuke tag? En gaan jullie hem overnemen op je eigen blog? Indien je die hebt natuurlijk!

Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten