woensdag 26 februari 2014

Julie: All time favorites #3

Zo het is weer tijd voor een leuke top 3 aan producten! Deze keer wil ik met jullie mijn top 3 handcrèmes delen. In de winter hebben je handjes de nodige verzorging nodig om soepel en zacht te blijven. Aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn wil ik jullie overtuigen met de producten die ik gebruik. Deze top drie vond ik heel makkelijk om samen te stellen! Kijken jullie mee?

3. Vanilla Bliss van The Body Shop


Uitstraling: Kijk nu hoe schattig dit kleine bolletje handcrème is! Als je het pompje even wegdenkt zou het zo een kerstbal kunnen zijn. Het is een doorzichtige flacon, dus de kleur die je ziet is van de handcrème zelf. Ik vind het een mooie, duidelijke verpakking! Vorig jaar heb ik deze ook al eens getest, daarom wou ik hem dit jaar zeker opnieuw hebben.
Geur: Als je van vanille houdt, ben je sowieso weg van deze geur! Van sommige vanille producten krijg ik echt hoofdpijn omdat het te fel aanwezig is. Deze is echter puur genieten. De vanille is subtiel en lekker zoet aanwezig. Echt een geurtje dat volgens mij iedereen wel graag heeft.
Hij belooft: Een lichte, zalig geurende Hand Lotion met de zoete geur van vanille. Deze Hand Lotion zorgt ervoor dat de huid van de handen zacht en soepel aanvoelt. Een echte must-have tijdens de wintermaanden!
Eigen ervaring: De substantie van deze hand lotion is vrij dun, wat maakt dat je hem goed kan uitsmeren. Voor mij hoeft hij niet per se erg dik en vol te zijn, dus ik vind het prima. De geur is lekker en subtiel aanwezig, ook op je handen. Ik smeer hem meestal op voor ik ga slapen en dan voelen mijn handen de dag nadien perfect glad en zacht. Dit is zeker een goed product!
Deze lotion is enkel in de wintermaanden te verkrijgen, het is een limited edition en is ook verkrijgbaar in twee andere geuren: Cranberry Joy & Ginger Sparkle.
Score: 8.5/10
Prijs: €10.00 per stuk, voor 240ML.2. Cacao-framboos van Yves Rocher


Uitstraling: Super mooi, warm en zacht. Dat is het eerste wat in me opkomt bij het zien van de flacon. De bruine kleur doet me meteen heerlijk wegdromen van chocolade en de goudelementen geven het geheel een chique toets, samen met de kleurrijke framboos.
Geur: Mjum! Jammer dat ik deze handcrème niet mag opeten, want ik zou het doen. Als je aan de tube ruikt komt de chocolade naar boven, en het is ook die lekker warme en volle geur die je in het begin ruikt bij het aanbrengen. Na een uurtje ruiken je handen nog steeds heerlijk en is het vooral de framboos die de bovenhand neemt. Een prachtige combinatie!
Hij belooft: Hydraterende handcrème – cacao & framboos. Zachte geparfumeerde handen, de hele winter door! Ervaar een heerlijk genietmoment op koude winterdagen met deze handcrème die snel intrekt en uw huid hydrateert. Uw handen worden weer heerlijk zacht en geurt subtiel naar cacao en framboos.
Eigen ervaring: Je hoeft er niet veel van te gebruiken om je hele handen te bedekken. Hij ruikt heerlijk en trekt snel in. Na een dik uur voelen mijn handen echt nog steeds super zacht aan en de geur is subtiel aanwezig. Wanneer je er echt aan gaat ruiken, is de geur nog even goed als in het begin. Het ruikt niet chemisch, maar echt naar de combinatie van chocolade en framboos op je huid. Hopelijk zit hij volgend jaar weer in de Limited Edition lijn van Yves Rocher.
Deze lotion is enkel in de wintermaanden te verkrijgen, het is een limited edition en is ook verkrijgbaar in twee andere geuren: cacao-pistache & cacao-sinaasappel.
Score: 9/10
Prijs: €2.50 per stuk, voor 75ML.1. Banana Dark Chocolate van Essence


Uitstraling: Ik vind deze verpakking best leuk! Hij ziet er niet heel erg luxe uit of zo, maar ik vind ook niet dat je dat zou verwachten van Essence. Persoonlijk vind ik het wel fijn dat de tube geel ziet, zoals een banaan dus. De aardbei variant is dan ook rood, en die met kiwi natuurlijk groen. Lekker herkenbaar dus! Ook doet die smeltende chocolade op de verpakking me veel zin krijgen om deze handcrème uit te proberen.
Geur: Oh wauw, wat heerlijk! Toegegeven, hij ruikt erg zoet en ‘flauw’ dus je moet er echt wel van houden. Voor mij is dit de lekkerste geur van de drie! Mijn ouders trekken echter een vies gezicht, omdat het voor hen té sterk is. Ik zou hem zo uit de tube kunnen eten… Je ruikt eerst erg sterk de banaan en als hij ingetrokken is blijft de subtiele geur van chocolade het langst hangen.. Hmmmm!
Hij belooft: The hand balm version with the delicious scent of bananas and dark chocolate is also a special highlight that pampers the senses! And care doesn’t fall short, either! The tried-and-tested 24-hour formula with shea butter and coconut oil gives dry, chapped hands the moisture they need to stay soft enough to caress – even at temperatures below zero!
Eigen ervaring: Helaas moet ik jullie wel meteen vertellen dat deze handcrème niet te koop is in België en Nederland. Veronique heeft hem speciaal voor mij meegebracht uit Duitsland. (Waarvoor trouwens duizend maal dank, nogmaals!) Maar nu… Deze crème is de goedkoopste van de drie die ik in dit artikel besproken heb en tevens ook de dikste. De andere twee zou ik eerder lotions noemen, deze echt een crème. Wanneer de winter op zijn felst is, heb je aan deze handcrème vast het meeste. Het vergt iets meer tijd om in te trekken, maar het is het wachten dubbel en dik waard! Mijn handen ruiken zalig én voelen goed beschermd tegen de koude. Als ik hem ’s avonds opsmeer zijn mijn handen ’s morgens lekker zacht.
Deze lotion is enkel in de wintermaanden te verkrijgen, het is een limited edition en is ook verkrijgbaar in twee andere geuren: strawberry dark chocolate & kiwi dark chocolate.
Score: 10/10 (Ja, echt!)
Prijs: €1.95 per stuk, voor 100ML.

Zoals jullie kunnen zien zijn deze drie producten allemaal Limited Edition. Het zou dus best kunnen dat je deze nergens kan vinden na het lezen van deze post. Ergens is het ook wel logisch dat deze producten maar tijdelijk te verkrijgen zijn, omdat je in de winter nu eenmaal meer nood hebt aan handcrème dan in de zomermaanden. Hopelijk kan je deze producten volgend jaar opnieuw in de winkelrekken vinden! Zet ze maar alvast op je wishlist voor volgende Kerst!

Gelukkig heb ik nog een extraatje voorzien in deze post! Er is ook namelijk een hand lotion die ik graag gebruik die wél het hele jaar door te verkrijgen is! Bij deze nog even een korte review daarvan.
Extra: Almond Hand & Nail Cream van The Body Shop


Uitstraling: De tube is erg neutraal maar geeft goed weer waar het om draait. Hij is dan ook erg handig in gebruik! Als hij op is heb je geen restjes meer aangezien de tube gemaakt is uit zachter materiaal dan de meeste tubes.
Geur: Deze handcrème ruikt echt heerlijk. The Body Shop heeft ook nog 2 andere soortgelijke handcrèmes (met Hennep en Rozengeur) maar deze is mijn absolute favoriet!
Hij belooft: Trekt snel in en is geschikt voor elke dag. De crème verzorgt de handen, nagels en nagelriemen, laat ze zacht en glad aanvoelen.
Eigen ervaring: Hij trekt inderdaad snel in omdat de substantie nogal dun is. Ik gebruik hem erg vaak, ook op mijn nagels en ik ben er dan ook erg tevreden van!
Prijs: €6.50 voor 30ML.

Score: 8.5/10

Julie x

1 opmerking: