zaterdag 1 februari 2014

Goed nieuws!

De laatste tijd merk ik dat ik minder persoonlijke dingen online zet. Dit misschien omdat er niet zo bijzonder veel gebeurt in m'n leven op dit moment, maar ik weet natuurlijk ook niet of het jullie allemaal wel interesseert. Daarom dat ik eigenlijk ook getwijfeld heb of ik hierover een post zou maken. 

Uiteindelijk hebben jullie ook alles gevolgd wat betreft m'n "mislukkingen" in Leuven dus eigenlijk zou ik dit dus ook wel moeten delen. 
Zoals jullie weten heb ik de afgelopen weken blok en examens gehad. Dit was natuurlijk ook vermoeiend maar het voelde helemaal anders dan in Leuven. Een pak minder zwaar en stressy zeg maar. Dit zorgde er natuurlijk voor dat ik er langs de ene kant veel geruster in was maar langs de andere kant durfde ik natuurlijk het vel van de beer nog niet verkopen voor hij geschoten was. 

Op donderdag kreeg ik dan m'n punten en ik moet toegeven dat ik de dagen voordien geen stress voelde. Die donderdag ook niet, tot ik afscheid nam van Julie na een leuke middag. "Laat straks iets weten hé!" zei ze nog. Waarop ik heel onnozel antwoordde: "Heu? Van wat?" Ik was het gewoon rats vergeten. Daarna kwam ik dan thuis en begon het hé. Het was iets na 16u, dus we moesten toch nog een viertal uur op onze punten wachten. 

OM DE VIJF MINUTEN HEB IK DE PAGINA VERNIEUWD. Nee, dit is geen grapje. Ineens was ik er superhard mee bezig en vanaf half 8 vernieuwde ik m'n mailbox elke minuut. Of meermaals per minuut. Op Facebook zat ook iedereen vol stress maar rond te vragen of de andere hun punten al hadden, want om 20u waren er voor veel nog geen punten te zien. 
Toen ik dan uiteindelijk de mijne kreeg, was ik al in tranen en had ik bijna een zenuwinzinking. Ja serieus, ik begon ineens aan alles te twijfelen, zelfs aan Nederlands. 

En daarna kon ik m'n ogen niet geloven. Ik was voor al m'n examens geslaagd. Voor Nederlands had ik zelfs een 18! Het is misschien niet zo speciaal omdat ik toch nog 2,5 jaar te gaan heb maar het voelt voor mij wel speciaal aan en het doet superveel deugd! 

Bon, tijd om me te gaan klaarmaken want ik ga zometeen samen met Julie en Nick er eentje drinken om m'n goede punten te vieren! 

Schol! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten