zaterdag 22 februari 2014

FOTD: Pop of colour

Meestal houd ik het vrij simpel en neutraal om naar school te gaan maar gisteren wou ik toch een experimenteren. Nee, oké, als ik heel eerlijk moet zijn, had ik eigenlijk eerst geen zin om m'n eyelinerkwastje proper te maken en een uitgebreide ooglook te maken. 
Uiteindelijk werd het dan niet zo uitgebreid maar moest ik m'n kwastje wel afwassen, haha! 
Zoals je misschien op de fullface hierboven kunt zien, heb ik een felle blauwe kleur boven m'n zwarte eyeliner aangebracht. Dit is niet zoveel werk maar het maakt een look toch net iets opvallender en specialer. 

Wat ik voor deze look heb gebruikt: 
- Rimmel Wake me up foundation
- Essence All about matt poeder
- Max waterproof gel eyeliner
- Essence blush in de kleur 010 Adorable
- Max Factor False lash effect
- Hema limited edition chalky eyeshader (appelblauwzeegroen)
- Essence Stays no matter what jumbo eyepencil (twinkling turquoise) 

- Catrice Hip Trip paletteDe basics moet ik je denk ik niet meer uitleggen. Iedereen van jullie snapt wel dat je eerst foundation aanbrengt en dan pas poeder. ;) 

Goed, nu de ooglook. Ik heb eerst een relatief dikke lijn aangebracht boven m'n bovenste wimperrand. Waar ik normaal gezien m'n eyeliner doe. daarna heb ik er een wing mee proberen te maken. Dit heb ik gefixeerd met de groene kleur uit het Hip Trip palette. Hierover heb ik dan een dun lijntje aangebracht (mét wing) met de eyeliner van Max. Dit hoeft niet perse eigenlijk maar anders vond ik mezelf er nogal flets uitzien. Ik moet toegeven dat ik de laatste tijd echt niet meer zonder eyeliner kan. Verslaafd, vrees ik. 

Daarna heb ik op m'n onderste wimperrand een lijntje gezet met de jumbo eye pencil van Essence. Dit heb ik gefixeerd met de donker blauwe kleur uit het Hip Trip palette. Dit was een beetje te dik aangebracht en heb ik dus wat afgeveegd. Uiteindelijk natuurlijk nog afgewerkt met mascara. Hier zie je hoe het eruit ziet wanneer ik m'n ogen sluit. Het lijkt alsof ik bruine oogschaduw op heb maar m'n oogleden zijn precies het enige in m'n gezicht wat nog een beetje kleur heeft. Of m'n foundation is ineens wat te licht geworden of het licht aan het poeder van Essence. Bizar.. 

Zoals je ziet is het totaal niet moeilijk maar je moet er maar opkomen. Ik hoop dat dit artikeltje julie toch ook een beetje inspiratie heeft opgebracht!

Liefs
Veronique

1 opmerking: