vrijdag 17 januari 2014

Wishlist nieuwe producten Essence

Oorspronkelijk wou ik voor jullie enkele artikels maken met alle nieuwe producten van Essence erin. Dit was uiteindelijk wat veel werk om nu tijdens de examens te doen. Ook is dit al op een aantal blogs verschenen en ik vroeg me af of het dan nog wel nuttig was eigenlijk om nog eens de producten op te lijsten. Mochten jullie het toch willen, wil ik gerust wel moeite doen maar enkel als er vraag naar is. Als jullie er geen interesse in hebben, zou het jammer zijn dat ik er zoveel tijd in steek. Turqoise mascara: 2,99 euro


Mono oogschaduw: 1,89 euro
 Eyeshadow quattro: 2,99 euro
Smokey eyes set: 2,89 euro


 All about paradise eyeshadow: 3,59 euro

All-in-one CC cream: 3,99 euro

Ik schrik ervan dat het niet zoveel is eigenlijk.. De nagellakjes heb ik nog wel niet bekeken maar daar koop ik er meestal niet zoveel van. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten