donderdag 16 januari 2014

Tag: The thankful project

Beau heeft me getagd om deze tag te doen en ondanks dat ik hem wel best moeilijk vind, besloot ik toch maar om hem in te vullen. Deze tag gaat over dingen waar je dankbaar voor bent in je leven. Best moeilijk en persoonlijk! Spannend dus! Benieuwd? Lees dan snel verder! 


1. A person
Ik ben eigenlijk voor heel veel personen dankbaar. Sowieso voor m'n familie, vooral dan m'n ouders, zus en grootmoeder. Daarnaast ben ik ook enorm dankbaar voor m'n vrienden: Julie, Sarah, Elke, Laure... En uiteraard nog heel wat meer maar ik stop hier met opnoemen voor ik uiteindelijk een of twee mensen vergeet die me dan boos gaan aankijken. 

2. A role you've played
Deze snap ik niet helemaal maar misschien de rol die ik gespeeld heb wanneer vrienden of vriendinnen zicht slecht voelden en ik hen toch een beetje kon troosten? 

3. A place
Sowieso thuis, zowel hier als in Polen maar ook Leuven. Dat is ook een beetje een thuis geworden, ook al heb ik m'n eigen plaatsje er niet meer. 

4. An experience
M'n periode in Leuven was wel een mooie ervaring. Ik heb er veel geleerd ook op persoonlijk vlak. Ik heb er geweldige mensen leren kennen en 't heeft me een pak levenservaring opgeleverd. 't Hoort allemaal bij het volwassen worden. 

5. A talent you have
Mneh, geen idee wat juist m'n talenten zijn. Zou ook hier graag op kunnen antwoorden maar ik weet het gewoon niet als ik heel eerlijk moet zijn...

6. A failure
Dit wordt misschien een beetje afgezaagd maar ook wederom m'n twee jaar in Leuven. Het waren inderdaad qua school niet m'n meest succesvolle jaren en daarom ook qua school een failure. Mochten die jaren wel gelukt zijn, zou ik nu niet in Vorselaar zitten en ik voel me er goed. Geluk bij een ongeluk dus. 

7. Words
Tuurlijk de clich├ędingen zoals "Ik hou van je" maar ook in augustus of september toen iemand van de studentenadministratie me vertelde dat ik toch kon starten ondanks m'n studiepuntentekort. Wauw, er viel echt een blok van m'n schouders. Ik en papa vreesden even dat het niet zou mogen aangezien de vrouw in kwestie zolang weg bleef. 

8. A photo


Dit is een foto van m'n grootvader en mezelf. Hiervoor ben ik dankbaar omdat ik sowieso weinig foto's heb van hem en al zeker amper van hem en mij samen. Helaas kan ik ook geen nieuwe foto's maken met hem aangezien hij in de zomer van 2012 gestorven is. Ik heb toen wegens omstandigheden helaas geen afscheid van hem kunnen nemen en dat  wringt nog altijd wel een beetje. Zeker aangezien hij, ondanks dat hij het misschien niet altijd liet zien, ons (de kleinkinderen) graag zag. Het doet nu nog altijd raar om in Polen te komen en hem niet in de keuken aan tafel te zien zitten. 

9. A memory
Er zijn eigenlijk zoveel herinneringen en het is moeilijk om er nu eentje van te kiezen dus ik ga een beetje valsspelen. Eigenlijk voor allemaal een beetje. Want of het nu positief of negatief is, ik heb van die momenten geleerd en ik zal nog steeds wel leren uit herinneringen. 

10. An opportunity 
M'n blog. Ik heb misschien niet superveel volgers en bezoekers maar elke bezoeker erbij, is leuk. Vooral Bourjois moet ik hier bedanken, voor hun perspakketten die mij eigenlijk net dat kleine duwtje in m'n rug hebben gegeven. 


Zo, dat was een hele boterham. Ik vond het erg moeilijk dus sorry voor eventuele vage antwoorden. 

Ik tag Vanessa, Julie en Sarah. :) 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Leuk dat je deze tag hebt gedaan! :-) Ik vind de foto echt super schattig!

    BeantwoordenVerwijderen