donderdag 30 januari 2014

Swatches Bourjois Lakjes


Deze twee mooie lakjes heb ik een hele tijd geleden aangekregen. Ik had ze al een hele tijd geleden geswatcht op m'n nagelwiel maar foto's trekken kwam er maar niet van. Ook heb ik ze net nog eens op m'n eigen nagels geswatcht. Dan kan ik toch net iets beter m'n mening geven. Benieuwd? Lees snel verder! 
Ik denk dat jullie wel door hebben over welke kleuren het gaat. Ja, inderdaad de twee meest rechtste. 

De rode kleur is 28 Red Dingue en de zilveren glitters 39 it's raining stars. Het zijn twee erg mooie feestelijke kleuren. Perfect voor in de winter in mijn ogen. (Rood gaat trouwens altijd, geloof mij!)

Nu natuurlijk de grote vraag, hoe is de dekking? 
Red dingue: Hij heeft meer dan een laagje nodig, maar dat is redelijk normaal. Hij is niet de allerbeste lak maar natuurlijk ook niet de slechtste. Ik vind de kleur ook gewoon supermooi! En het feit dat hij erg snel droogt, maakt het ook enkel maar beter. 

It's raining stars: Dit is een doorschijnende lak met zilveren glitters van verschillende grootte. Ik heb op m'n echte nagels nu twee laagjes opgebracht en als goed kijk, zie ik nog steeds wel door de lak heen maar dan moet ik echt goed kijken. Je kan nog een derde laagje aanbrengen maar eigenlijk hoeft dit niet. 

Ik hou van de Bourjois lakjes en ik denk dat dit wel duidelijk is. Ze kunnen in mijn ogen niet veel verkeerd doen. Zo hebben ze met deze twee ook weer erg mooie lakjes gemaakt. 

Deze zijn te verkrijgen bij Kruidvat en Ici Paris XL. De adviesprijs is 8,49 eur. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten