woensdag 22 januari 2014

Spam je blogDe afgelopen week heb ik een heel aantal volgers bijgekregen en daar zitten ook enkele andere bloggers tussen, ook wat minder onbekende. Die onbekende blogjes (waartoe ikzelf eigenlijk ook behoor) wil ik de kans geven om hun blog hier eens te delen. Natuurlijk wil ik niet dat je zomaar je linkje plaatst, daardoor word ik meestal niet gemotiveerd om een blog te gaan lezen. 

Vertel dus even wie je bent, waarover je blogt en hoe vaak je een blogpost plaatst. 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Heii
  Ik heb een blog over lifestyle, recepten , muziek en meer! Ik zou het super tof vinden als jullie even zouden willen kijken misschien een reactie achter willen laten met tips en tops?!
  Lovee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mijn blog heet www.livelikeladybugs.blogspot.nl
   lovee

   Verwijderen
 2. Ik ben Elvira, ben 20 jaar oud. Mijn blog Kristelovae gaat vooral over Beauty, reviews, tips, weetjes, shoplogs. Maar ook food, diy, lifestyle en nog veel meer. Ik plaats iedere dag 2 artikelen, 1 in de ochtend en 1 in de namiddag. Ik blog nu ongeveer 4 maanden en heb al bijna 600 volgers. Gaat de goede kant op dus!

  http://www.kristelovae.nl

  Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooi :) Ik en Femke, 19 jaartjes oud en ik blog op www.unendful.nl over alles wat ik leuk vind! Dit varieert echt van muziek, kleding, films etc tot hele persoonlijke updates :) Ik zou het super gaaf vinden als je een kijkje nam, als je een leuke reactie achterlaat doe ik dat altijd terug :) En ohja ik update elke dag!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey! Ik ben Lieke, 19 en media en cultuur student. Ik blog op http://www.perplexing.nl/ over media en lifestyle en heb daar ook mijn eigen online tijdschrift!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen beauty, maar wel heel veel groenten en tips en meer op 'De Boon in de Tuin'!

  Checken dus ->> http://deboon.blogspot.nl

  Groet,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  twitter @keesdeboon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog is http://grosbisousxx.blogspot.be/, en elke dag om 14:00 komt er een artikel online. Ik blog héél erg graag en steek er dan ook graag al mijn vrije tijd in! Op mijn blog vind je o.a. DIY's, inspiratiefoto's, shoplogs, tips, elke dinsdag een fashionartikel, soms ook wel beauty, fotografie, ... kortom, alles wat ik leuk vind! Ik probeer ook origineel te zijn met mijn blog en me te onderscheiden van de anderen. Neem je een kijkje?
  Xoxo Amber

  BeantwoordenVerwijderen