woensdag 15 januari 2014

Shoplog Action & Kruidvat


Vorige vrijdag ben ik samen met m'n zus en papa naar de Action en de Kruidvat geweest. Daar heb ik nogal goed m'n slag geslagen wat interessante materie voor Vero does this betreft. Benieuwd wat ik gekocht heb?Allereerst bij de Action. Daar heb ik niet superveel gekocht maar toch weer enkele dingen waarover ik ga kunnen schrijven. Ten eerste de nepwimpers. Die waren 0,89 euro voor de drie. Of toch in de buurt van die prijs. Durf het niet met zekerheid te zeggen. 

Ook de gel eyeliner was ook niet of niet veel duurder dan dat. Hier heb ik een tweede potje van gekocht omdat ik bang ben dat het snel uit de collectie verschijnt. 

De watenstaafjes daarentegen, weet ik niet hoeveel die kosten en het lijkt me ook stom om daar een review van te schrijven. ;) 

Iets wat ik al lang wou kopen: de LED lamp voor gellak van Essence. Deze zou even goed werken als die van duurdere merken en kost €29,99. 


Omdat ik niet kon wachten tot ik ergens de kit van Sensationnails kon kopen, besloot ik de basecoat en de topcoat van Essence ook mee te nemen. Hier volgt natuurlijk een review van! 

Beide kosten 2,99 euro


Uiteraard hoort daar ook de primer en de cleanser bij. 

Ze kosten beiden €2,59.


Dan wou Patricia nog graag deze vijl en nail art tattoo pen. 

Deze prijzen weet ik niet meer... :( 


Ik heb ook nog m'n eyeliner pen opnieuw gekocht en twee lip creams van Essence, aangezien die lip creams uit het assortiment gaan. 

De lip creams kosten €1,99 per stuk en de eyeliner €2,59.

Waar ben jij benieuwd naar?

Liefs
Veronique4 opmerkingen:

 1. Ik ben vooral benieuwd naar die nagels, uiteraard!
  En eigenlijk ook naar de lip creams! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben overal wel benieuwd naar eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De action is altijd leuk he! Ik koop daar vooral knutselspulletjes enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die stay matt lip creams heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen