woensdag 22 januari 2014

Sarah: Tips and tricks

Hej hej!

Nu ik wat meer beginnen schrijven ben, ga ik ook wat meer op zoek op internet naar tips en tricks voor als je wat kilo´s kwijt wil... Indien jullie er hebben mogen jullie die altijd met mij delen ;-)
Ik ben er al wel een paar leuke tegen gekomen die ik met jullie even wil delen ;-).1.  Neem grote flessen water

Ik merk het zelf ook. Als doel op school neem ik altijd dat ik mijn flesje water tijdens de middag moet op hebben, om het dan weer te vullen voor de namiddag. Eerst nam ik altijd een flesje van een halve liter en tegenwoordig is dat al een flesje van 0,75l. Gaat even vlot binnen en je hebt weeral wat meer water op!

2.    Schrijf je doelgewicht op je hand/zichtbare plaats
Deze heb ik zelf “verzonnen”. De bedoeling is dat je een gewicht neemt dat haalbaar is, je werkt dus met kleine stapjes… Weeg je bijvoorbeeld nu 80 kg, schrijf dan 79 of 78 op. Ik doe het meestal op mijn hand omdat het dan heel zichtbaar is. Op de moeilijke momenten word je er dan heel snel aan herinnerd waarom je het doet ;-). Enige probleem: ik was nogal vaak mijn handen op het werk en dan gaat het er natuurlijk vaak af…

3.    Hang een foto van iemand dik in je snoepkast.
Ja ik woon natuurlijk nog thuis en daarom hebben wij ook nog een snoepkast. Als ik alleen zou wonen zou ik waarschijnlijk al minder geneigd zijn om snoep in huis te halen maar mijn huisgenoten zijn het daar meestal niet zo mee eens…
Dus: ga op internet op zoek naar iemand die heel dik is. Klinkt misschien erg en raar maar ik bedoel echt extreem dik. Print deze af en hang die op de binnenkant van de deur van de snoepkast. Elke keer je de deur open trekt en de foto ziet denk je: “Oh nee, zo wil ik niet worden..” en het deurtje gaat weer flink dicht.
Thuis hebben we altijd zo een foto gehad tot we een nieuwe keuken kregen, misschien nog eens op zoek gaan naar een foto..

4.    Kaneel + honing = wondermiddelDeze tip heb ik van internet. De combinatie van kaneel en honing zou een wondermiddel zijn tegen zowat alle mogelijke kwaaltjes: goed voor het immuunsysteem, goed voor hartkwalen (verstevigt de bloedvaten o.a. ), helpt bij artritis en bij blaasinfecties, verkoudheid… Kortom een wondermiddeltje.
Verder zou het ook goed zijn om vet te stoppen zich op te stapelen in het lichaam. Je drinkt elke ochtend een halfuur voor het ontbijt een tas en ´s avonds voor het slapen gaan.

Receptje?
         Kook water
         Doe 1/2 theelepel kaneel in een tas
         Doe hierbij 1 theelepel honing
         Giet het kokende water hier op
         Drink zo heet mogelijk


Ik vind het ergens wel raar aangezien honing toch veel (natuurlijke) suikers bevat maar onder het motto: Baadt het niet, dan schaadt het niet, ben ik hier al 2 weken mee bezig. In het begin is de smaak echt vies maar intussen vind ik het lfs al lekker. Al moet ik toegeven dat ik de wolk kaneel die altijd op de bodem blijft drijven niet altijd mee opdrink…

Wat zijn jullie tricks en tips om het vol te houden? Delen a.u.b.!

Puss o kram!

Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten