maandag 6 januari 2014

Sarah: Shedeals

Hej hej!

Sinds kort ben ik in het bezit van een smartphone, jaja ik word nog modern! En natuurlijk heb ik dan ook de app van Shedeals gedownload. Ik had via Shedeals al eens een pakket van Flair besteld en af en toe zitten er echt wel leuke aanbiedingen bij.

(NB: Voor diegenen die Shedeals niet kennen. Het is een site waar verschillende aanbiedingen van producten, reizen... staan. Die staan dan enkele dagen of weken online. Je kan dus dingen veel goedkoper kopen daar maar slechts voor een beperkte tijd.)


Daarstraks was ik er nog eens in aan het bladeren en toen zag ik plots reclame staan voor "Bye bye kerstkilo’s met Plastimea". Klinkt interessant natuurlijk. Want die kerstkilo´s mogen er bij mij zeker af! 

Toen ik het wat beter begon te kijken, zag ik dat het ging om afslankpillen.
(Bron: www.plastimea.com)

Persoonlijk ben ik geen voorstander van die dingen. Pillen die je moet inpakken om slanker te worden. Op internet vind je ook weinig/geen reviews erover dus. Wel vond ik een site waarbij dr. Oz gelijkaardige pillen aanprijst. Nooit geweten dat dokters zulke dingen voorschrijven... Ik vind het allemaal maar een raar gedoe. Normaal gezien kosten de pillen €150 voor 3 maanden, veel te veel geld dus! Maar nu via Shedeals: €30 voor 3 maanden. (Snap je me nu wanneer ik zeg dat je er serieuze kortingen kan krijgen ;-) )
Verleidelijk natuurlijk maar ik weet het nog niet goed hoor. Je moet de pillen dan via een Franse site bestellen en moet nog wel €6 verzendkosten betalen. 

Het aanbod is nu nog 9 dagen geldig, bij het verschijnen waarschijnlijk niet meer ;-).

Twijfelgeval...

Puss o kram!

Sarah


Vero: Tuurlijk wel Saar, als het gaat om aanbiedingen ben ik er snel bij! ;) 

3 opmerkingen:

 1. Hoi hoi,

  Ik ken ook iemand die gelijkaardige pillen neemt. Ze blijken wel te werken tot op zekere hoogte. Als je ze op een lege maag neemt, kan je er wel erg misselijk van worden. Maar dat zal misschien ook van persoon tot persoon verschillen.

  Ook weet ik dat Herbalife gelijkaardige supplementen aanbiedt...Hierover ga je misschien meer vinden op het internet en er zijn ook geregeld shake-party's (zoals een mylène-avond :D ). Daar krijg je dan duidelijke info en persoonlijk advies (toch altijd veiliger dan pillen nemen terwijl je eigenlijk niet goed weet wat het is?). En ideaal om een blogpost over te schrijven ;).

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hej Lynn!

   Bedankt voor je reactie. Een collega van mij is bezig met een programma van Herbalife maar ik denk niet dat ze zoiets heeft! Ik ga het haar eens vragen! Ja ik probeer me wel wat te informeren maar meestal zijn die producten zo duur! Zij is er ook in aanraking mee gekomen door zo een avond en ze zei ook dat je echt wel wat geld neer moet tellen. Daarom vond ik dit zo interessant ;-). Maar inderdaad, als je op veilig wilt spelen is dit wel beter!

   Sarah x

   Verwijderen
 2. Er schijnen pillen te zijn die werken, maar ik weet het niet. Heb er geen ervaring mee. Maar qua deal, wow wat een korting!

  BeantwoordenVerwijderen