maandag 27 januari 2014

Sarah: Review: Weightcare 12-uurtje

Hej hej!

Ik ben nu al een tijdje een product aan het testen. Het gaat over de 12-uurtjes repen van Weightcare. Zelf ben ik nog niet direct te vinden voor het idee om mijn boterhammen 's middags te vervangen door een reep dus ik gebruik ze 's morgens, wat volgens de verpakking ook perfect mogelijk is. 


Ze komen in verschillende smaken: banaan, nouga pinda, karamel, choco crisp en abrikoos-citroen, volgens de website dan toch maar ik heb ook al de smaken capuccino en kokos gezien. 
De repen kosten op de meeste plaatsen €3 per 2 stuks maar ik heb ze al goedkoper gevonden ;-). 
Bron: http://www.weightcare.be/productinfo_be.php?cid=8

Wat zegt Weightcare zelf? 

"12-Uurtje reep is een lekker zoete maaltijdreep met een ‘bite’ die past bij elke stap van het ABC-plan. De reep is kant-en-klaar, dus ideaal om mee te nemen als lunch! Maar je mag er ook rustig mee ontbijten.
Eén reep bevat ongeveer 200 calorieën (kcal) en alle essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. 12-Uurtje is verkrijgbaar in een doosje met 2 voorverpakte repen. "

Deze smaken heb ik al getest: banaan, abrikoos-citroen, choco crisp, karamel en kokos. 
Mijn favorieten? Kokos en choco crisp!

Mijn grootste angst was dat ik snel honger zou hebben na zo'n reep maar dat is echt niet zo. Ik eet hem meestal om half 8 en mijn volgende tussendoortje volgt pas om half 11 en voor mij is dat net voldoende. 

Werkt het echt? Ik ben natuurlijk al afgevallen maar ik doe ook verschillende dingen door elkaar. Wat ik vooral positief vind, is dat het iets zoets is zodat je niet al het zoete uit je leven moet schrappen!
Blijf ik het gebruiken? Ik denk het wel!

Misschien eens tijd om andere producten te testen?

Puss o kram!

Sarah2 opmerkingen:

  1. Heey, ik kwam op je pagina via een andere site .. idunno welke ook al weer haha. Maar je pagina en blogs zien er leuk uit ! .. en wat veel !

    BeantwoordenVerwijderen