woensdag 15 januari 2014

Sarah: Peptalk to myself!

Hej hej!

Ondertussen al weer en tijdje bezig en ik merk dat ik het weer moeilijker begin te krijgen. Ik weet van mezelf dat ik echt aanmoediging nodig heb en dat ik een duidelijk doel / beloning moet hebben. (Zoals ik vertelde over mijn krullenaffaire..)
Zoals jullie weten is Vero een grote fan van weheartit.com en intussen ik ook wel een beetje. 

Daarom hier mijn beste quotes / peptalks! Go Sarah go!Ik vond deze wel enorm grappig! Jammer genoeg is lopen zo niet echt aan mij besteed. Hoe vaak ik al wel niet aan die Start to run ben begonnen... geen idee. Het ligt me niet, ik doe het niet graag. Nee, ik zal wel van mijn problemen gaan zwemmen!


Is hij niet cute? Doet me een beetje denken aan de film Streep wil racen. Ooit gezien? Een film over een zebra die jaloers is op renpaarden en graag mee wilt racen. En raar maar waar, op het einde mocht hij meedoen ;-).
Doelen zijn er om waar te maken, daar ben ik van overtuigd. (Na een driejarige opleiding komen die doelen me soms ook wel mn ... uit... maar kom! Doelen zijn goed!)
Ik weet ook wel dat ik nooit een mager supermodel zal zijn. Ik kan mezelf zelfs niet mager voorstellen, ben het ook nooit echt geweest. Een model moet ik dus zeker niet zijn. Maar zoals gezegd: die 7 weg?


Ik had al een keertje gezegd dat ik voor jullie een beetje aan het experimenteren ben. Wel deze tip zag ik online staan en ik dacht: Baadt het niet, dan schaadt het niet! Meer hierover volgt nog!


Jes jes jes! Voor mij geldt wel eerder: This month´s dieet is next summer´s body! Maar kom, motivatie is motivatie!! (Even om terug te komen op hetgeen ik hierboven schreef: dit soort lichaam wil ik dus niet, het zou ook niet bij me passen denk ik... )


Lekker narcistisch, af en toe mag je jezelf wat oppeppen he! Niet dat ik er echt zo over denk maar het klinkt wel goed, toch?


Nog so een foto van een lichaam dat ik eigenlijk niet wil. Maar het gaat om de peptalk! Nog maar 6 maanden te gaan! Het is nu of nooit! (En de nooit heb ik al vaak gehad dus dit jaar ga ik voor de NU)


En last but not least. Misschien wel de belangrijkste van allemaal. Die kilo´s moeten weg, overboord, met de boot naar weet-ik-veel-waar. Ver genoeg om nooit meer terug te komen! Dus bye, bye. I wil not miss you!

Stiekem heb ik nog veel oppeppers op mijn computer staan maar die bewaar ik nog eventjes voor als het wat moeilijker wordt.

Het klinkt misschien wat stom, zinnetjes die je moed geven. Maar mij doen ze in ieder geval heel veel! Wat helpt er jullie? Hoe blijven jullie volhouden en bij je doel? Misschien kunnen we wat tips uitwisselen?

Puss o kram!

Sarah


Geen opmerkingen:

Een reactie posten