maandag 20 januari 2014

Sarah: een dag in het leven van...

Hej hej!

Jullie hebben nu al wel wat van mij gehoord en vandaag wou ik wat meer vertellen over een dag in mijn leven want zoals jullie misschien wel weten: structuur en regelmaat zijn essentieel om wat kilo's kwijt te raken!


6.00 of 6.20: mijn wekker gaat af en ik sta langzaamaan op. Om 6.20 sta ik op en ga ik naar beneden en zet de waterkoker op. Intussen ga ik naar het toilet: al de theetjes van de vorige avond moeten er uit! Ik zet mijn kop water met kaneel en honing zodat hij wat kan trekken en afkoeken. 
Ik ga weer naar boven, doe mijn lenzen in, was mezelf en doe mijn BB crème op, dankzij de winactie van Vero!  Daarna ga ik naar boven om me aan te kleden. 

6.35: Aangekleed ga ik weer naar beneden en ik begin met het drinken van mijn gezonde kop water! Intussen snijd ik paprikareepjes, de wortels was ik beu, smeer ik 2 boterhammen, volkoren of zo met iets van mager beleg: ham, kip. Tip van het gezondheidscentrum: neem onbewerkte dingen dus geen salami, vleesbrood... 

6 45: mijn thee is stillaan op dus ik poets mijn tanden, maak mijn boekentas klaar en stap in de auto. Ten laatste om 7 u ben ik weg!

7.15: Ik kom op school aan en neem mijn ontbijt, minimum een half uur na het drinken van de thee. Sinds een tijdje ben ik de maaltijdrepen van WeightCare aan het proberen. Ze bevatten net iets meer dan 200 calorieën en zijn er in verschillende lekkere smaken, review volgt nog. Hierbij neem ik nog mijn waterfles van 0,75 l en zorg dat deze 's morgens, ten laatste na de eerste speeltijd leeg is om weer te vullen. Op school bereid ik dan mijn lessen voor. 

8.30: Schoolbel gaat!

10.30: De eerste speeltijd begint en ik neem een mager yoghurtje. Elke dag een andere smaak natuurlijk. Hierbij weer zo veel mogelijk water!

12.00: Middag! Ik zet voor mezelf een tas thee. Ik begin eerst met mijn portie paprikareepjes. Daarna 2 donkere boterhammen. Hierbij nog een glas water. En ik probeer weer aan al de verleiding in de leraarskamer te weerstaan!

14.25: Speeltijd! Deze keer een stuk fruit voor mij: meestal een appel of 2 kiwi's en nu probeer ik mijn tweede fles water leeg te hebben. 

15.30: De school is uit, ik ruim op en rij naar huis. 

16.30: Thuis eet ik eerst een grote tas soep. 

18.00: rond 6 u eten we meestal. Ik woon nog altijd thuis dus ik eet wat er op tafel komt. Soms gebeurt het wel eens dat ik wat extra koude groenten maak als ik de warme niet lust. Tijdens het eten drink in meestal een zero-drank. Niet meteen de allerbeste keuze maar het water raak ik soms wel beu. 

19.00: om 7u heb ik ofwel een afspraak bij het gezondheidscentrum, of ik ga zwemmen of in zit thuis voor school te werken. 

20.00: Ik neem nog rustig een grote kom groene thee. 

21.30: Ik maak mijn waterdrankje weer klaar en ga me stilaan klaarmaken om te slapen. En ik ben doodop en val meestal na het drinken voor de tv in slaap. Misschien eens een andere gewoonte aannemen?  

Sov gott!!


Puss o kram

Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten