zaterdag 25 januari 2014

Sarah: Balans week 3

Hej hej!

Al weer een weekje verder in de strijd tegen de kilo´s en ik wil graag weer wat met jullie delen! Maar natuurlijk wil ik van jullie ook wel wat weten hé ;-).

  • Zaterdag en zondag: Deze twee dagen kan ik simpel samenvatten: Werken bij de bakker, geen tussendoortjes, scheuren van de honger ´s middags, zondigen... Zondag ben ik wel nog met mijn vriend naar de film geweest, Frozen voor de geïnteresseerden en samen hebben we een kleine portie tortillachips gedeeld met een dipsausje. Beter dat dan chips? Daarna gingen we eten in de cinema en ik nam een slaatje met mozzarella, tomaat en basilicum. Ik verschoot van de kleine hoeveelheid maar eerlijk gezegd had ik niet veel honger ook niet. Ik heb het zelfs niet helemaal opgegeten.
  • Maandag: Moeilijke dag op school gehad. Er staan nog steeds koekjes en snoepjes en ik kon me even niet meer inhouden. Nadien voelde ik me natuurlijk heel slecht maar ja dat gevoel komt altijd te laat natuurlijk... ´s Avonds ben ik naar de "fitness" geweest en zoals gedacht: beetje bijgekomen. Laten we het weekend afschaffen? Ik ben wel een nieuwe goede gewoonte begonnen! ´s Morgens sta ik voortaan om 6u op en voor ik naar beneden ga doe ik eerst mijn oefeningen: een 7-tal oefeningen die ik 2 x 15 keer herhaal. Deze oefeningen zijn vooral gericht op de buikspieren terwijl ik bij de fitness mijn benen aanpak.
  • Dinsdag: Vandaag ging het iets beter, ik heb vooral veel water gedronken! Veel naar het toilet gemoeten ook natuurlijk maar ik denk dat ik mijn 2l ruim opgedronken heb. *trots op mezelf* Ook deze morgen flink opgestaan voor de oefeningen! Jeej!
  • Woensdag: Deze middag heb ik nog eens een maaltijdshake van Gerlinea genomen. Op woensdag werken wij op school tot half 1 en als ik moet eten als ik thuis kom, scheur ik al van de honger. Daarom dacht ik dat dit wel een goede oplossing kon zijn want dit kan ik in de auto drinken. Deze keer had ik de smaak chocolade én was ik niet vergeten om hem koel te bewaren. Smaakte bijna zoals chocomelk alleen met die kleine nasmaak zoals vorige keer. Voor volgende week ga ik eens een ander merk proberen,  namelijk. Weightcare, zoals mijn repen ´s morgens. Om half 5 moest ik naar de "fitness" en de weegschaal was al beter gezind. Ik had natuurlijk nog geen avondeten gehad maar toch...    Vandaag heb ik ook gezond gekookt! Ik heb met ons mama een deal gemaakt dat ik vanaf nu elke woensdag kook. In december had ik al 2 gezonde kookboeken gekocht en op die manier kan ik wat receptjes testen! Op het menu stond vandaag: courgettesoep en kip op Provençaalse wijze met rijst! Recept en uitleg volgt nog ;-).

  • Nu zie ik dat die tweede foto wel wat raar is met de aluminiumfolie maar het was lekker... Het belangrijkste natuurlijk!
  • Donderdag: Vandaag gaan zwemmen met school. Nuja, zwemmen kan je het natuurlijk ook niet echt noemen... Ik wou normaal ook zelf gaan zwemmen maar had nog een hele stapel verbeterwerk liggen en dat ging even voor... ´s Avonds dan maar mijn turnoefeningen een keer extra gedaan!
  • Vrijdag: Vandaag was het kinderfuif op school dus niet veel tijd om te eten tussendoor. Met enkele collega´s gingen we frietjes halen die we snel opaten. Tijdens de fuif ben ik wel flink gebleven en heb water gedronken en de pannenkoeken en cupcakes laten staan!
Je hoort het: Voor mij geen super week. Volgende week beter?

Puss o kram

Sarah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten