zaterdag 18 januari 2014

Sarah: Balans week 2

Hej hej!

We zijn weer al even verder en ik breng jullie weer een updateje van mijn week. 


 • Zaterdag: Vandaag moest ik bij de bakker werken en dat zijn de lastigste dagen: ik eet vroeg want ik begin om 7u, ik kan bijna weinig drinken of drink toch veel minder, tijd voor tussendoortjes is er meestal niet en 's middags mag je pistolets enz eten van ginder. Geen goede combinatie dus. Ik laat me bijna altijd verleiden door zo een lekkere koffiekoek en vandaag deed ik zo mijn best maar jammer genoeg nam ik wel een extra sandwich. Ik had zoveel honger toen ik eindelijk kon eten dat ik een extra sandwich nam bovenop m'n twee pistolets. En op de kop toe was ik tijdens de namiddag misselijk van dat extra sandwich :-( karma! Thuis heb ik dan wel een grote tas soep gegeten met een klein bruin smoske achteraf. Niet zo' super dag dus, morgen beter!
 • Zondag: Vandaag een rustdag gehad maar dus ook een dag met weinig drinken. ´s Avonds gingen we bij moeke eten en zij heeft altijd zo veel lekkere dingen staan. Vandaag had ze pistolets, pasta, curryworstjes.. *zucht* Tijdens het eten heb ik mij een beetje laten gaan maar het dessertje heb ik wel laten staan. Conclusie: Sarah heeft geen weekend nodig want dan gaat het mis.
 • Maandag: vandaag weer een minder dagje. Mama was helemaal vergeten dat het Verloren Maandag was en dus had ze al ander eten voorzien én 's middags nog worstenbroodjes gekocht ook... En daaraan kan Sarah natuurlijk niet weerstaan. Op school weer een nieuwe leerkracht jarig en natuurlijk weer koekjes à volonté! En in januari en februari komen er nog 6 jarigen aan. Vandaag heb ik toch gewonnen en niet die kleine rotzakken! Jes!
 • Dinsdag:Vandaag ging heet veel beter! Plan was wel om te gaan zwemmen en toen zag ik dat het zwembad een uur minder lang geopend is. Ben dan maar in bad gegasn en het zwemmen zal iets voor donderdag zijn! Vansvond voor het slapen gaan nog mijn fitnessoefeningen doen! Morgen moet ik weer gemeten worden!
 • Woensdag: Topdagje vandaag! Ik had besloten om vandaag zo eens een masltijdshake te testen. Vooraf at ik wel nog mijn portie paprika. Ik koos voor de smaak vanille. Op zich niet slecht maar er was een rare nasmaak. Ik was ook wel vergeten het drankje te koelen...  'S Avonds gaan sporten: weegschaal was super en daarna werd ik gemeten:-10 cm! Vorige keer (5 beurten geleden) waren er nog 5 bij gekomen dus ik was echt blij!
 • Donderdag: zoals gezegd ging ik vandaag zwemmen maar man het was druk. 40 baantjes, meer wilde ik gewoon niet meer. Niet leuk op deze manier! :-(. Ik probeer me dan een beetje op te peppen in echte Dori-stijl:"Blijven zwemmen, blijven zwemmen..." 
 • Vrijdag: vandaag had ik iets leuks te vieren en dus besloot ik toch wat gefrituurd te eten. Niet te veel maar net genoeg;-). Dit weekend 2 dagen bij de bakker werken!

Puss o kram!

Sarah

1 opmerking:

 1. Oeh wat lastig!

  PS: Doe jij al mee aan mijn winactie? :)
  http://www.tessevea.nl/2014/01/winactie-2x-new-black-original-ombre.html

  BeantwoordenVerwijderen