woensdag 8 januari 2014

Sarah: And the goal is...

Hej hej!   (Laten we dat ook even in het Zweeds doen...)

Het nieuwe jaar is al even bezig en ik had jullie beloofd dat ik mijn doelen wat meer ging uitleggen.
Zoals jullie weten ben ik vorig jaar eind augustus begonnen met mijn abonnement bij het gezondheidscentrum ( ik ga geen reclame maken ofzo dus...).  Zoals jullie ook weten zag ik toen een dikke 8 op de weegschaal staan en daar wilde ik vanaf. Mijn doel toen: 10 kg er af tegen het einde van het jaar. Had ik dus een dikke 4 maanden de tijd voor en dat leek me wel realistisch. Eind oktober was er al 6 kilo af dus het leek me echt wel haalbaar. En toen viel ik stil, kwam bij, viel weer wat af...en daar ben ik dus blijven steken. Niet bye bye 10 kg dus :-(.

Maar niet getreurd: Ik begin vol goede moed opnieuw!


Dus voor dit jaar: 
  • Ik wil geen 7 meer zien staan maar een 6 ;-). Op zich weet je daar nog niet veel mee maar laat ons zeggen dat ik dan nog behoorlijk wat kilo´s te gaan heb ;-).
  • Die kilo´s wil ik er af tegen de zomervakantie. Waarom? Ik weet dat mijn vriend graag eens naar het Zilvermeer of de Lilse Bergen gaat maar ik ga niet graag mee in bikini... Ik heb hem trouwens beloofd dat we samen naar de zee zullen gaan als ik mijn doel haal ;-).
  • Hoe? Alle mogelijke manieren.... Naar het gezondheidscentrum blijven gaan, op mijn eten letten, zwemmen, en alle mogelijke dingen die ik maar kan bedenken (Jullie hulp is altijd welkom ;-) ).
Ja, jullie lezen het goed! Ik ga beginnen zwemmen. Of beter gezegd: ik ben al begonnen. De laatste zaterdag van 2013 dacht ik: Laten we eens gaan zwemmen.  Zwemmen is zowat de enige sport die ik zonder moeite een half uur tot een uur lang kan volhouden. 1 km zwemmen, geen probleem!
En om het nog beter te maken: Ik kocht een abonnement! Op die manier hoop ik mezelf te kunnen blijven motiveren. Zou anders jammer zijn van het geld! Dus sindsdien ben ik al 2 keer gaan zwemmen en het plan is om wekelijks 1 of 2 keer te gaan zwemmen. + 2 keer per weer naar het centrum. Niet slecht hé? (Nu nog zien hoe lang ik het volhoud...)

Intussen ben ik al begonnen met een klein experimentje maar daar vertel ik jullie binnenkort wel meer over!

Puss o kram!

Sarah


Geen opmerkingen:

Een reactie posten