zondag 5 januari 2014

Populairste blogposts 2013

Ik heb aardig m'n best gedaan in 2013 en er zijn een heel aantal artikels online gekomen. Niet alles wordt evenveel gelezen maar dat is normaal. Het is wel erg interessant om af en toe eens te kijken wat er nu eigenlijk het meeste gelezen wordt. Ik was dit daarnet even aan het bekijken en besloot om het eens met jullie te delen. 
10. Gepikt uit het vliegtuig

Geen paniek! Ik heb niet écht iets gestolen. Of toch niet fysiek. Wat ik wel gedaan heb is een superlekker broodje onthouden hebben en dat heb ik proberen na te maken. Dus ja ik moet wel toegeven, de titel is misschien een beetje misleidend. ;) Verklaart de populariteit van deze blogpost wel. ;) 

9. Drie jaar geleden...

Op 5 juni 2013 haalde ik m'n rijbewijs en moest ik pasfoto's laten maken. Die besloot ik toen eens te vergelijken met de foto op m'n voorlopig rijbewijs. Check het verschil. Het is misschien geen supergroot verschil maar op drie jaar ben ik toch best hard veranderd, al zeg ik het zelf. 

8. Avonturen in Leuven #1
Over een bibliotheekbezoek in Leuven. M'n eerste en laatste bibliotheekbezoek daar. In Vorselaar vind je mij wel iets vaker in de OWP (Onderzoek & werkplaats) dan vroeger in de bib in Leuven. 

7. Review: L'Oréal nutribronze

Ook in mijn fake tanned bruine beentjes was er wel interesse. Of was dat vooral interesse in de vraag of het een goed product is? Dat antwoord moet ik jullie schuldig blijven. 

6. Life through my eyes oktober #1

Op nummer 6 staat de populairste life through my eyes tot nu toe. Ik vroeg me daarnet af hoe dit kwam maar volgens mij weet ik het al. Er komen enkele foto's in voor van in Antwerpen met Jeroen en ik had hem op fb getagd bij de link. Et tadaaa! :p 

5. Julie: Yves Rocher nieuwe cacao collectie


Julie kwam te weten dat er voor Kerst nieuwe Limited editions uitkwamen! Ook hier waren heel veel mensen benieuwd naar. 

4. Winactie

Ik denk dat qua deelnemers, dit de populairste winactie was. 


3. Give away: One year of Verodoesthis


Op 4 september was m'n blog "jarig" en dat moest gevierd worden. Dit deden we met een winactie. 

2. Winactie!

M'n eerste winactie was qua pageviews de populairste.  

1. Het-is-oké lijst
Deze post is dan de meest gelezen van allemaal. Ik denk dat dit gekomen is omdat hij een tijdje aan de zijkant van m'n blog heeft gestaan en daarna zijn er nogal veel spam reacties opgekomen... Maar goed, hij is nu eenmaal de populairste! :) 

Hebben jullie een favoriet artikel op m'n blog of een favoriet type posts? 

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten