woensdag 29 januari 2014

Opgemaakt januari 2014


Voor de verandering eens een opgemaakt artikel in plaats van een filmpje. Ik had niet echt veel zin om te filmen en dus besloot ik snel even foto's te maken en te bewerken. Nu ja, snel... Het is deze maand weer een hele berg en ik kijk al sinds 10 januari uit naar het maken van dit artikel. Haha, overenthousiast dus.  Goed, kijk maar even mee. 
Zoals elke maand zijn er weer een aantal conditioners opgegaan. Deze keer heb ik er twee van Garnier opgemaakt en eentje van Pantene. Vergeet wel niet dat m'n zus deze ook mee gebruikt. Stiekem verdenk ik mijn papa ook wel want hij denkt dat alles shampoo is. Zo heeft hij ooit eens een scrub van The Body Shop op z'n hoofd gesmeerd. 

Zou ik deze producten opnieuw kopen? Ja! 


Ook is er weer een grote bus shampoo van Pantene opgegaan. Deze shampoo vind ik erg fijn en daarom heb ik meteen weer een paar flessen in huis gehaald. Ik heb nu eenmaal zo m'n favorieten. 

Opnieuw kopen? Uiteraard! 

Dit is ook weer een all time favorite en volgens mij zie je deze ook elke maand terugkomen. Dit is in mijn ogen gewoon een heel erg fijne haarlak die niet te hard stinkt. 

Opnieuw kopen? Yes! 


Deze shampoo vond ik eigenlijk ook best goed. Zoals je ziet is het maar een klein flesje en dus heb ik het niet al te uitgebreid kunnen testen. 

Zou ik hem opnieuw kopen? Ik weet de prijs hiervan niet (deze heb ik ergens gekregen) maar aangezien het een kappersmerk ik, denk ik dat hij vrij duur is... 


Ook heb ik ineens m'n liefde voor dit masker teruggevonden. Na het lang niet gebruikt te hebben maakte ik ineens deze pot op en uit de volgende is ook al veel uit. M'n haar wordt hier zo zacht en glanzend van! 

Opnieuw kopen? Yes! 

Vaak gebruik ik een deo stick maar ook gewone spuit deodorant gebruikt ik nog regelmatig. Ik durf de twee wel eens te combineren. De deo's van Dove zijn m'n favoriete deo's en deze geur vind ik erg lekker. Dus ook deze koop ik opnieuw! 


Valt het op dat ik moeite heb met doppen bij te houden? Deze gebruikte ik eigenlijk meer als douchegel dan in bad (ik haat in bad gaan) en de geur was geweldig. Net zoals bij alles uit deze lijn. Deze heb ik dan ook tot op de druppel opgemaakt. 

Opnieuw kopen? Dit product niet maar wel de douchefoam uit deze lijn. 


Voor de eerste keer in m'n leven heb ik een lippenbalsem opgemaakt. Zegt genoeg over hoe fijn deze is, zeker? ;) 

Opnieuw kopen? Ja! 


En dan nog neusstrips van de Action. Dit gebruik ik niet heel vaak omdat ik er meestal het geduld niet voor heb. Maar ik ben er wel content van en daarom heb ik ook altijd wel een pakje in huis liggen. Deze koop ik dus ook opnieuw. 


Hier heb ik tenslotte nog een samenraapsel van producten die niet perse opzijn maar wel al gewoon oud of uitgedroogd. Zo is de lippenbalsem van The Body Shop al erg oud en vuil. De eyeliners zijn alledrie uitgedroogd. Ja, ook die gel eyeliner. De stift eyeliners zijn van Catrice en Essence. Vooral die van Essence is wel fijn maar zoals jullie weten gebruik ik nu een gel eyeliner van de Action. 

Of ik hiervan iets opnieuw zou kopen? Misschien ooit de stif eyeliner van Essence maar daar heb ik er nu nog eentje van. De rest zou ik niet opnieuw kopen. 

Zo, dit waren weer een heleboel producten. Maken jullie ook zoveel op?

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

 1. Ik snap echt niet hoe mensen elke maand een 'opgemaakt' artikel kunnen maken! :p
  Zoveel maak ik namelijk echt niet op!
  En ondanks jullie het beiden gebruiken is 3 conditioners wel veel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms gaat er bij mij ook niks op hoor :) dat hangt er wat vanaf.. En ik probeer nu geleidelijk producten op te maken voor ik er nieuwe koop... (maak dat mee!) Die conditioners zijn ook geen drie volle tubes die zijn opgegaan hé. Dat van Pantene heb ik nog 3x kunnen gebruiken voor het op was en ook in een van die twee van Garnier zat er niet meer zoveel in. :)

   Verwijderen