maandag 27 januari 2014

Life through my eyes januari 2014 #3

Omdat ik nu wekelijks een LTME ga doen, is deze al een pak korter dan de vorige. Ik denk er nog altijd niet altijd aan om foto's  te trekken. Maar goed, we doen ons best hé. ;) Afgelopen week bestond voornamelijk uit leren en examens maken. Gelukkig was er ook genoeg tijd voor ontspanning. En lekker eten natuurlijk, ook altijd héél belangrijk. Kijk maar even mee. 


Maandag heb ik eigenlijk heel de dag geleerd voor het vak van dinsdag: religie, zingeving en levensbeschouwing. Ik had voor jullie gerust enkele foto's willen trekken van de cursus maar dat lijkt me niet zo boeiend. Ik besloot mezelf wel te trakteren op wat olijfjes tijdens het leren. Die heeft mama uiteindelijk ook mee opgegeten. Haha, ik ben voornamelijk met de kaasjes gaan lopen. ;)


Dinsdag heb ik eigenlijk geen foto's genomen. De dag was ineens gewoon voorbij gevlogen. 's Morgens had ik dan mondeling examen, dat in mijn ogen erg goed ging, en ik zou nu al niet meer weten wat ik in de namiddag gedaan heb. Oeps! Alzheimer op jonge leeftijd blijkbaar!

Woensdag heb ik mezelf dan maar beziggehouden met het examen van donderdag, ICT. Lekker oefeningetjes Excel maken. Ik heb dingen ontdekt! Eigenlijk is Excel best wel handig en dat terwijl ik dat programma altijd zoveel mogelijk vermeed.


En zo zie ik eruit na een hele dag (geconcentreerd!) achter m'n laptop bezig te zijn. Helemaal duf, suf, moe en vooral erg oncharmant.


Donderdag ben ik in de namiddag dat examen gaan afleggen en dat wordt toch kantje boord, vrees ik. Word is ineens veel moeilijker dan Excel. Wie had dat nu gedacht? Ze mogen mij wel eens een examen 'Blogger' geven. Wedden dat ik er dan wel door ben?

's Avonds hadden we thuis een feestje voor papa z'n verjaardag. Ik en Patricia hadden tiramisu gemaakt en papa was nog twee taarten gaan kopen. Jullie kunnen je wel inbeelden dat we goed gegeten hebben die avond.


Uiteraard staat het bloggen ook niet stil en moest er die avond ook een beetje gewerkt worden. Hier was ik het artikel over nude make-up aan het schrijven. Dit viel blijkbaar erg in de smaak bij jullie.


Beetje plannen en de main ideas van een artikel op papier zetten. Ja, ik doe zulke dingen in m'n bed. Dat is een win win situatie. ;)

 Vrijdag begon ik de dag met Griekse yoghurt en verse bosbessen. Nu ik deze foto terug zie, krijg ik ineens terug zin in yoghurt. Hmmz, toch maar niet om 2u 's nachts. Ik zal nog een uur of vier wachten en dan kan ik het bij m'n ontbijt eten. Ja, korte nachtjes tijdens de examens hé.Daarna ging ik foto's maken voor enkele artikels. Twee daarvan zijn al online gekomen dus ik moet binnenkort eens terug foto's maken. Misschien morgennamiddag als ik niet te moe ben (en m'n middagdutje dus niet té lang duurt).

Die foto's heb ik ook meteen bewerkt en de artikels heb ik tussendoor geschreven. Er moest ook nog geleerd worden he.


Minou is soms gewoon té schattig.


Ik eet veel te veel volgens mij. Hier had ik nog een stukje taart genomen aangezien er weer vanalles over was.


Een selfie na een vermoeiende maar leuke dag. Zaterdag was ik namelijk 's avonds naar Leuven geweest voor de nieuwjaarsreceptie van CD&V. Op hakken. Hoe dom kon ik zijn. Ik heb me er wel enorm geamuseerd en ben gemotiveerder dan ooit.


En zondag moest er natuurlijk weer gestudeerd worden. Wanneer jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk m'n examen te maken. Hier zie je de inhoudstafel van m'n portfolio voor Nederlands. 

Goed, kort en bondig maar wel wat meer uitleg erbij over wat ik die dag gedaan heb. Wees eens eerlijk, lieverds, en vertel me wat jullie leuker vinden. Om de twee weken met meer foto's maar minder uitleg of zoals vandaag en elke week?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten