maandag 20 januari 2014

Life through my eyes januari 2014 #2

Het is weeral tijd om een LTME te schrijven. Waarschijnlijk is dit een van de kortste en minst interessante ooit. Ik kan bij wijze van spreken wel continu foto's trekken maar dan zijn het allemaal foto's van boeken. Lijkt me ook niet zo boeiend voor jullie om te zien. Toch ben ik erover aan het denken om dit wekelijks te doen zodat het elke keer wat korter is en mij zo iets minder tijd kost om te maken. Wat denken jullie? Het houden zoals het nu is (1x per twee weken) of elke week? Dit wil zeggen dat papa niet wist wat ik als ontbijt zou eten en dus met alles rekening heeft gehouden. Brood, yoghurt en cornflakes. Vond het echt wel lief! 


Koffietje drinken terwijl ik iets aan het doen was maar wat... Geen idee meer eigenlijk. 


Animalfarm van George Orwell kijken. Moest voor Engels. De film viel eigenlijk wel mee, beetje bizar als je niet weet waarvoor elk personage staat. 


Soms doe ik zelfs gezond. Dat gebeurt niet zo heel vaak maar wanneer het gebeurt, ga ik er wel volledig voor. Zo heb ik op een paar dagen tijd redelijk wat kommetjes fruit op. Heerlijk, zeker als ontbijt met griekse yoghurt. Omnomnom. 


Ik moest voor de nieuwe VIER quiz 'Weet ik veel' een foto van m'n studentenkaart insturen. 3 februari heb ik opnames, spannend! 


Everyday I'm studying! 

Ik wou eitje eten en om het wat gezonder te maken, wou ik tomaat uit de oven erbij maken met wat kruiden 
erover. En zo zag het er dus uiteindelijk uit. Ik bakte twee eitjes en legde die op boterhammen met kaas en tussen de kaas en de eitjes lagen de tomaten. Het lijkt alsof het vier eieren zijn, maar beide eitjes hadden twee dooiers. Bizar. 


Daarna nog even ontspannen en Cynthia's blog lezen. 


's avonds samen met Patricia onze gellak bijwerken. Bij mij waren er enkele nageltjes af. Ik ga dit na de examens nog eens fatsoenlijk doen en er dan een review over schrijven. Nu ben ik vaak zo nerveus dat ik eraan prul. 


Blijven studeren, Vero! 


Ik zat een avond alleen thuis met Patricia en toen besloten we er een gezellig avondje van te maken. Ik pakte daarom ook deze cinnamon buns. 


En toen maakte ik de enorm grote fout om rond middernacht nog koffie met baileys te drinken. Ik hoopte dat de Baileys ervoor zou zorgen dat ik toch rustig kon slapen maar ik denk dat ik die nacht pas om half 6 in slaap ben gevallen. Viel wel tegen. 

Grappig verhaaltje nog bij die Baileys. Het was een paar dagen na m'n post over vrijgezel zijn en toen had ik toch echt even de gedachte: "I need a man." Waarom? Vraag je je waarschijnlijk af. Wel... Ik kreeg m'n fles Baileys niet open. Uiteindelijk heeft een notenkraker me geholpen. 

 Dit vond ik zo belachelijk dat het grappig werd. 


Ineens besloot Minou om bij mij te komen liggen wanneer ik m'n PDV aan het herhalen was. Dit was best wel bijzonder aangezien ze dit niet snel doet. 


We waren Tweety al heel de dag kwijt en dachten dat ze ergens buiten zat. Het werd ondertussen al laat en donker en ze was nog steeds niet terug. We begonnen ons al zorgen te maken tot ik ineens in de keuken stond met mama en naar boven keek. "Mama, gevonden!" Hing ze zo over die plank naar ons te kijken. Blijkbaar had ze heel de namiddag achter die plank liggen slapen. 


Terwijl ik een cinnamon bun aan het eten was, noteerde ik wie er allemaal al deelneemt aan de Yves Rocher winactie. 


Weer een koffietje tijdens het leren. 


Na m'n examen op vrijdag kon ik maar aan twee dingen denken.  Eten en slapen. Als eten maakte ik voor mezelf twee verschillende croques gerookte zalm. Hier komt nog een aparte post over. Van slapen kwam er die middag niet veel in huis en uiteindelijk heb ik een klein uurtje geslapen. Hierna moest ik me haasten om te gaan werken. Slechtste beslissing ooit. Na twee korte nachtjes heb ik toen tot diep in de nacht moeten werken. Ik was half dood tegen dat ik thuis was. 

Voortaan hou ik er toch iets harder rekening mee wanneer ik nog moet gaan werken. ;)

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten