maandag 6 januari 2014

Life through my eyes: Januari 2014 #1

Lieverds, moppies, schatjes... Het is 2014. Is dat jaar nu voorbijgevlogen of ligt dat aan mij? Het is ook al tijd voor de eerste LTME van't jaar (met voornamelijk foto's van vorig jaar, haha!) Het zijn redelijk veel foto's omdat het van drie weken is, dus neem er een kopje thee of koffie bij. Beginnen doe ik met een restje lasagne dat ik had opgewarmd omdat ik "een hongerke" had en het nog een hele tijd duurde voor we gingen eten. Hij smaakte me beter dan de dag ervoor aangezien ik toen pas na 20u thuis was van school... Afgeschafte trein, altijd leuk.


De laatste week voor de kerstvakantie zat de sfeer er in de klas ook al goed in. Zo ruilde Steve zijn muts in voor deze kerstmuts. Christmasswag with Steve! #Yolo!


Dit kleedje zag ik in de Cassis en ik wist het meteen. Dit zou m'n outfit voor Oudjaar worden!


Vorselaar had per inwoner het meeste geld verzameld voor de Meneer Konijn actie van Q-music. Daarom kwam de slotshow in naar Vorselaar. Helaas moest ik gaan werken en kon ik er niet bij zijn, maar ik heb wel een stukje via internet gekeken.


Daarna begon de blok. Dus pakte ik m'n cursussen erbij en begon eraan. Hier zie je een stukje van PDV.


Brainstormen op papier voor m'n kerstavond look.


Een cupcake die er beter uitzag dan dat hij smaakte. Helaas...


En zo zag het er uiteindelijk uit. Normaal kwam er dus een vdio van online maar wegens technische problemen is dat niet gelukt.


Om de frustraties vanwege de video weg te krijgen, besloot ik m'n haar maar te krullen. Dat kalmeert me altijd.


We aten partysnacks als hapjes vooraf. Is nooit slecht. ;)


M'n zusje was er uiteraard ook bij! (Als er ineens geen posts meer online komen van mij, ben ik vermoord vanwege het publiceren van deze foto)


Na het eten was het tijd om met z'n allen de cadeautjes uit te pakken.


De dag erna moest ik werken en na m'n werk besloot ik mezelf te trakteren op deze roomsoesjes. Superlekker.


Everyday I'm studying...


En zo ziet m'n bed eruit als ik aan m'n bureau aan't werken ben. Vol cursussen en papieren.


Lunch! Croque monsieurs van bruine boterhammen met extra veel kaas. Jummie!


IJskoud water met citroen tijdens het blokken. Verfrissend!


Ik besloot als ontspanning de slimste mens te spelen maar Minou was het daar niet mee eens.


Toen zette ik een spelletje voor haar op en was ze ineens helemaal niet meer geïnteresseerd in de Ipad.


Chai Tea Latte ♥ Love it!


Zelf tonijnsla maken!

Met oudjaar hapjes maken samen met Sarah en Jordy. Jordy probeert op de foto iets te pakken maar kzou niet weten wat eigenlijk...


Deze hapjes waren echt superlekker! Ik ga nog niet verklappen wat er opzat want er komt nog een 'receptje' online.

  Kaasjes :D


Nog hapjes waarvan het 'recept' nog volgt.


En de gekochte tapasschotel. We moesten eerlijk toegeven dat onze eigen hapjes wel lekkerder waren. ;)


Lieve, lieve Sarah! ♥

Na de hapjes hadden we nog een hele menu. Hier zie je het voorgerecht: garnalencocktail.


Soep uit een heel erg schattige kom.


Iets een pak minder schattig xD Na het eten gingen we naar de Candela en de neef van Sarah kwam een tijd later ook even langs met z'n vriendin. Toen ik naar toilet was, wou hij perse een selfie maken. Toen liet hij m'n gsm vallen. Resultaat is dit want ja, als de jongen een foto wil, trekken we ook een foto! Erg sexy Wout!


Midnight snack. Omnomnom. Had net voor ik ging slapen nog een hongertje en toen besloot ik een minipistoletje te eten met oude kaas en komkommer. Zo lekker!


Naar deze pasta keek ik een week lang uit en hij viel zo tegen. De 'saus' (ratatouile) was superlekker maar de pasta zelf had een citroensmaakje.. En dat viel wat tegen. Die van m'n baas is dus een pak lekkerder. Wat uiteindelijk wel lekker was, was de ratatouille met parmezaanse kaas erover. Hmmm...


Last but not least at ik zaterdagavond wat van deze mix tijdens het leren. Ik en m'n hongertjes toch! 

Zo, dat was het alweer.. :) Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten