zondag 26 januari 2014

Julie: Shoplog #8

Deze shoplog schrijf ik op 22/11, als nummer 7 nog niet online gekomen is! Ik begrijp maar al te goed dat Veronique het druk heeft, dus ik vind het ook niet zo erg. Maar dan begrijpen jullie dat als ik zeg dat ik ‘gisteren’ iets gekocht heb, het al wel even later kan zijn ondertussen! ;-)


Maar goed, kijken jullie even mee naar wat ik onlangs gekocht heb?
Beginnen doe ik met deze laarsjes! Ik was ok zoek naar zwarte enkellaarsjes, ter vervanging van mijn ietsiepietsie versleten vorige exemplaren. Ik vind deze echt super mooi en draag ze graag! Ik kocht ze bij de Shoe Factory in Turnhout en betaalde er slechts €40 voor.


Deze trui zullen jullie misschien wel herkennen? Veronique heeft namelijk exact dezelfde. De maatjes van deze trui vallen nogal klein vond ik, maar deze was zeker ruim genoeg! Ik heb wel eerst even aan Vero gevraagd hoe erg ze het zou vinden als we dezelfde trui zouden hebben… Gelukkig vond ze het totààl geen probleem. De trui kost €39.90.


Deze twee poeders kocht ik tegelijk. Op zich gebruik ik het niet zo heel veel, maar mijn vorig exemplaar van Bourjois begint aan zijn laatste dagen. Maar omdat ik er ook eentje wou voor in mijn handtas, kocht ik ook een exemplaar van NYC dat een sponsje en spiegeltje bevat.


Ik vind de kleur van NYC misschien toch wat te licht, gelukkig betaalde ik hiervoor slechts €3.29! Die van Bourjois is ook een tint lichter dan mijn vorige poeder, maar die valt beter mee. Misschien binnenkort toch nog eens op zoek naar nummer 53? Voor die van Bourjois betaal je €11.49. Omdat ik twee make-up producten kocht bij Kruidvat kreeg ik wel een stapelkorting van €2.99 waardoor die van NYC bijna gratis was.


Sorry voor de slechtere kwaliteit van deze foto. Deze beide nagellakjes van NYC kocht ik toen ik met Vero en Lotte in het Kruidvat ging rondkijken naar interessante koopjes! Normaal kosten ze €2.99 per stuk. Maar toen kon ik genieten van de actie ‘2 nagellakjes voor €4’! De ene is een holo-achtige lak met een blauw-grijze ondertoon. De rechtse is een glitterlak die je gewoon kan dragen of als topcoat. Hij bevat blauwe, rode en zilveren shimmers!


Dit boek kocht ik toen Nick en ik nog eens een tripje naar Antwerpen gemaakt hebben. De titel doet misschien iets spectaculairs vermoeden, maar ‘Goed In Bed’ is eigenlijk gewoon een column in een magazine dat voorkomt in het boek. Momenteel ben ik in dit boek bezig en ik vind het best goed! Ik betaalde in de Boekenvoordeel €6.99 voor dit boek.


Van dit product heb ik ook een review gemaakt, ik weet niet welk artikel eerder online zal verschijnen! Vorig jaar had ik deze Vanilla Bliss handzeep ook gekocht bij The Body Shop en Nick en ik wouden hem dit jaar graag terug! Normaal kost hij €7 maar omdat ik nog een korting van €5 op mijn klantenkaart had staan betaalde ik er uiteindelijk de kleine prijs van €2 voor!


Met deze foto maak ik Veronique blij! In plaats van 5 afzonderlijke foto’s krijgen jullie deze producten op één foto, zodat zij minder werk heeft bij het inplannen. You’re welcome. Normaal gezien krijgen (of kregen) jullie van deze items ook allemaal reviews!

Wat zie je op de foto? Het zijn allemaal producten uit de Kerstcollectie van Yves Rocher met cacao-framboos geur. Je kan ook voor de cacao-pistache of cacao-sinaasappel kiezen. Hieronder even de prijzen die ik betaalde voor deze producten:
- Handzeep: €2.95
- Body milk: €4.95
- Handcrème: €2.50
- Douchegel: €1.95
- Lippenbalsem: €1.95

Voor slechts 14.30 euro haal je dus dit setje van 5 producten in huis! Als dat geen koopjes zijn! Leuk om aan iemand cadeau te geven, of om jezelf mee te verwennen.


De foto is nogal wazig, maar het is toch onmiskenbaar duidelijk wat je op deze foto ziet! Ja ja, mijn eigen exemplaar van het nieuwste titelloze album van Avril Lavigne. Ook hiervan heb ik een review gemaakt! Voor deze cd heb ik niets betaald, omdat ik hem van Nick gekregen heb. Inclusief verzending betaalde hij voor deze explicit cd (met poster!) €18.98.


Deze producten heb ik niet aangekocht, maar vormen toch weer een aanwinst in mijn stash en daarom wil ik het met jullie delen. Van Yves Rocher kreeg ik onlangs een mailtje dat ik deze mascara gewonnen had doordat ik een review op hun website gepost had. Deze Wimperverlengende mascara 360° kost normaal gezien €17.90. De staaltjes kreeg ik er gratis bij! Dankjewel Yves Rocher dus!


Afsluiten doe ik met dit pareltje van Little Mix! Ik was zo blij toen ik hem eindelijk in handen had. Zoals je ziet bevat hij zelfs de handtekeningen van de vier meisjes, yay! Ik betaalde hier geloof ik €19.95 voor. Ook van deze cd heb ik een review gemaakt.


Zo, dat was het weer voor deze keer! Welke producten heb jij onlangs nog gekocht? En wat vind jij mijn leukste aankoop van deze keer?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten