dinsdag 14 januari 2014

Julie: Review: Maybelline Baby Lips

Je hebt vast onder een steen gelegen als je nog nooit gehoord hebt van de Baby Lips lipbalms van Maybelline. Geen idee waarom, maar sinds deze producten op de markt zijn zie ik er in elk tijdschrift en op elke blog wel iets over voorbij komen. Ik heb het echt lang willen tegenhouden en ik wou er eigenlijk niet aan toegeven. Door constant tegen mezelf te zeggen ‘je hebt al te veel lippenbalsems!’ probeerde ik mezelf wijs te maken dat ik er niets mee te maken wou hebben…Je kan het al raden zeker? Jawel, ook ik heb toegegeven aan de baby lips mania. In België en Nederland zijn er vijf verschillende exemplaren te koop. Elk hebben ze een eigen kleur, geur en smaak. Twee ervan geven ook je lippen een kleurtje! Van links naar rechts op de foto heb je:
Geel ‘repair’ met kers- en amandelgeur
Oranje ‘Cherry me’ met kersengeur (rode kleur op je lippen)
Roze ‘Pink Punch’ met passievruchtgeur (roze kleur op je lippen)
Groen ‘freshen’ met muntgeur
Blauw ‘hydrate’ met citroen en basilicumgeur

Ikzelf koos voor de middelste variant op de foto: Pink Punch. Toen ik in Tilburg was, had ik de keuze uit de oranje, roze en blauwe variant. De roze leek me de gulden middenweg: geen te felle kleur, maar ook niet volledig kleurloos.

Uitstraling: Er bestaat geen twijfel dat dit misschien wel de origineelste, kleurrijkste lippenbalsems OOIT zijn. Alleen al daar voor zou je nieuwsgierig worden vind ik! De letters zijn lekker opvallend, de kleuren zijn ontzettend sprankelend, wat wil je nu nog meer? Lekker bescheiden ook dat ze hun merknaam in het klein op de verpakking zeten!

Geur: Dit is heel persoonlijk bij een lippenbalsem vind ik. Ikzelf vind het wel fijn als er een leuk geurtje aan een lippenbalsem zit. Dat maakt de dingen toch iets leuker in gebruik dan enkel uit pure noodzaak omdat de winter vat gehad heeft op je lippen.  De geur van Pink Punch is inderdaad passievrucht. De geur is vrij fel, dus je moet er van houden. Eigenlijk weet ik het voor mezelf niet zo goed. Ik probeer nu al een week te beslissen of ik fan ben van deze geur of niet. Het zoete, fruitige trekt me aan, maar eigenlijk ben ik geen echte fan van passievrucht…

Op onderstaande foto kan je trouwens zien hoe mijn lippen er uit zien zonder iets, en daaronder het resultaat na het gebruik van de Maybelline Baby Lips stick.


Hij belooft: Deze must have lippenbalsem verzorgt, beschermt en maakt je lippen babyzacht! Beschikbaar in vijf verschillende varianten, die passen bij jouw mood. Ga jij bijvoorbeeld voor de sportieve look? Dan past de Hydrate (blauwe) Babylips helemaal bij jou! Voor een meer avontuurlijke bui kies je de Mint Fresh variant (groen) en de Intense Care (geel) past helemaal bij een vrije en spirituele bui. Wil je naast hydratatie ook gaan voor een mooie subtiele kleur op je lippen? Dan kun je kiezen voor Cherry Me met een verleidelijke rode kleur of voor Pink Punch met een romantische roze kleur. Er is dus altijd wel een Babylips variant die bij jouw mood past!

Eigen ervaring: Iedereen is laaiend enthousiast over deze lipbalms… Ik vrees dat je van mij geen 10/10 moet verwachten. Ik kan natuurlijk echter slechts over één exemplaar mijn mening geven. De Pink Punch geeft zeker voldoende kleur af om gewoon een lippenbalsem en geen lipstick te zijn. Maar de kleur is me iets te Barbie roze. Je mag met deze kleur echt niet volledig los gaan met smeren zoals je dat doet wanneer je gescheurde lippen wil herstellen. Gebruik hem dus zeker met mate. Als dat precies is waar je naar op zoek bent is hij natuurlijk wel geschikt! De geur en smaak zijn me iets te fel, net zoals de kleur. Qua verzorging en prijs heb ik er niet veel op aan te merken, maar dat is wel met meerdere lippenbalsems het geval. Voor mij persoonlijk is dit product nu niet bepaald die grote meerwaarde voor mijn stash. Ik ben al over verschillende andere lippenbalsems minstens even enthousiast geweest. Prima product, maar stiekem had ik er meer van verwacht door die hele hype er rond!

Score: 7/10
Prijs: €3.50 per stuk
Product informatie: Hebben jullie ervaring met deze Baby Lips lippenbalsems van Maybelline? En welke is dan jouw favoriet?

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten