zondag 19 januari 2014

Julie: Mannenmode

Op aanvraag van een mannelijke lezer dacht ik dat het wel eens interessant zou zijn om ook hen een beetje aandacht te geven. Dagelijks hebben vrouwen het wel over mode en wat hot en wat not is. Maar soms moeten we ook die arme mannen uit de nood helpen die niet weten wat wij vrouwen nu leuk vinden! Beginnen doe ik met een artikel dat ik vond op http://www.adversus.nl/fashion/kledingadvies/12-kledingstukken-die-vrouwen-haten.html . Het betreft 10 dingen die wij vrouwen absoluut niet mooi vinden bij mannen. Ikzelf ben het er eigenlijk volledig mee eens! Als er iets tussenstaat wat jij wel mooi vind mag je dat altijd achterlaten in een comment.1. Witte sokken
Ze staan ongetwijfeld op nummer 1. Witte sokken zijn een no-no. Alleen in de sportschool kom je ermee weg.
2. Bilsplit in zicht
Heren, de tailles zijn de afgelopen jaren hoger geworden. Houd die billen binnen boord! Zij haat het om je 'vallei' te moeten zien.
3. Beanies
Dacht je dat je er trendy bijliep, blijkt dat (tenminste een deel van de) vrouwen beanies op een mannenhoofd niet kan uitstaan!
4. Camouflageprints
Een andere, misschien onverwachte, afknapper voor vrouwen is de camouflageprint. Ga je voor camo, doe het dan op een superchique manier.
5. Nepleer
Beter geen leer dan nepleer vinden veel vrouwen. 
6. Harembroeken
Ha, eindelijk een item waarover mannen en vrouwen het met elkaar eens zijn. Het is absoluut gezien één van de meest gehate kledingstukken.
7. Wit ondergoed
Die witte sokken mogen in de ban, maar dat geldt ook voor wit ondergoed. Ga voor zwart of grijs. Wit is voor kleine kindertjes.
8. Gilets
De enige manier waarop je met een gilet goed wegkomt, is in een driedelig pak. Anders is een gilet - zeker op de blote huid - een no-no.
9. Diepe V-hals met borsthaar
Houd het beschaafd. Ga voor T-shirts met een ronde nek of een niet al te diepe V-hals.
10. Zonnebrillen na zonsondergang
Zet die zonnebril af als de zon niet meer schijnt! Ze wil je in je ogen kijken.

Maar nu is natuurlijk de vraag wat wij vrouwen wél graag zien bij een man? Wel, ikzelf zie een man graag casual gekleed gaan, zonder al te veel speciale dingen aan zijn outfit. Wat is er nu immers mis met een mooie jeans met een net T-shirt, gecombineerd met een mooie vest? Maar voor een speciale gelegenheid mag dat T-shirt uiteraard vervangen worden door een sexy hemdje! Hieronder nog enkele tips voor mannen, die ik gevonden heb op: http://kledingstyliste.nl/nieuws/trends-mannen-fw-2013/


·         Ga voor een pak dat perfect zit. Dus niet te klein en te groot.
·         Ga voor een total black look die je aankleedt met accessoires (zwart natuurlijk).
·         Eenvoud kan oneindig chic zijn. Less is more…. Een mooie broek en een goed gekozen trui of overhemd met de juiste accessoires kunnen wonderen doen.
·         Draag dezelfde kleur riem bij je schoenen.
·         Leren details voegen iets duurs aan je outfit toe.
·         Kleed je naar de gelegenheid. Ook in een sportieve outfit kun je er mooi en succesvol uitzien.
·         Een klassiek leren jack is een goede investering.
·         Draag je sneakers alleen bij je casual kleding.
·         Kleed je ook in je vrije tijd met zorg. Je weet nooit wie je tegenkomt!
·         Ga voor een goede winterjas. Het is het kledingstuk dat je momenteel het meest draagt. Zorg dat je erin gezien mag worden.
·         Is het er de gelegenheid naar draag dan een smoking. Heren in smoking zijn onweerstaanbaar!

Heb jij nog andere tips voor mannen die in een garderobe crisis zitten? Laat ze dan zeker achter in een comment!


 Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten