vrijdag 17 januari 2014

Julie; Look like a star

De look like a star posts werden even onderbroken door een look for Christmas en een look voor NYE. Vorige week kregen jullie al terug een gewone LLAS en ook deze week gaan we daar mee verder. Ik heb weer vier bekende dames voor jullie de komende weken en ik geef jullie daar een zo goed mogelijk voorbeeld van een look bij. Deze zijn nog steeds gemaakt op polyvore.com en daarbij hou ik rekening met de prijzen en de bereikbaarheid van de winkels in België en Nederland.Beyoncé
Beginnen doe ik met deze vaste waarde uit de muziek wereld. Iedereen kent Beyoncé al langer, en onlangs verbaasde ze iedereen door met een gloednieuw visueel album op de proppen te komen zonder dat iemand daar iets van wist! Knap werk geleverd!


Beyoncé is een kameleon wat betreft mode en looks. Volgens mij heeft ze ook elk kapsel ooit al wel eens gehad, net zoals ze al verschillende stijlen gehad heeft. Een ding is echter een constante in de manier waarop ze er uit ziet: ze ziet er altijd stralend en glamorous uit! Ze heeft een mooi lichaam met vrouwelijke vormen en die laat ze dan ook graag zien! Verstop je curves niet, maar zet ze in een mooi daglicht! Ze kiest ook voor stijlvolle stoffen zoals zijde of satijn. Ze draagt ook steevast hoge hakken en er is altijd wel één item dat er helemaal uitspringt bij haar looks. Wat juwelen betreft kies je vooral voor grote oorbellen en opvallende ringen.


Dress: £12 - newlook.com
Belt: $40 - zara.com
Clutch: $68 - accessorize.com
Shoes: £25 - riverisland.com
Watch: £10 - riverisland.com
Earrings: $4.80 - forever21.com
Ring: £4.99 - newlook.com
Beyonce Rise Eau de Parfum Spray, verkrijgbaar vanaf 01 januari, prijs onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten