dinsdag 14 januari 2014

Julie: Christmas gifts

De Kerstdagen zijn weer voorbij en hopelijk heeft iedereen er van kunnen genieten. Ik in ieder geval wel! Ik heb weer tal van leuke cadeaus gekregen en die wil ik even aan jullie laten zien. Voor jullie denken dat ik een verwend nest ben: aan iedereen van wie ik een cadeau kreeg, heb ik zelf ook een cadeau gegeven. Het is bij ons gewoon de gewoonte van redelijk wat cadeaus te geven. Het duurste cadeau dat ik dit jaar gaf, gaf ik aan Nick. Ik deed hem twee overnachtingen voor ons samen in Oostende cadeau! J

Maar goed, kijken jullie mee naar wat ik gekregen heb?

Beginnen doe ik met deze mooie, leren jas, die ik van mijn ouders gekregen heb! Hij is gekocht bij Cassis.


Mhmmm, Baileys chocolat luxe! Ik had een artikel gelezen op Beautylab.nl dat Baileys een Limited Edition gemaakt had met echte Belgische chocolade in. Ik stelde voor aan Nick om deze cadeau te doen aan zijn mama, en lief als hij is, kocht hij deze fles ook als cadeau voor mij! Hij heeft hem gekocht bij Carrefour.


Niet zo’n al te beste foto, maar je ziet duidelijk dat deze nagellak van Essie is. Nick heeft dit jaar echt goed opgelet als ik wat zei, dus dit cadeau kreeg ik ook van hem. Het is een lak uit de eindejaar collectie en hij heet ‘Toggle To The Top’. De lak is bordeaux rood met subtiele shimmers in! Nick heeft dit gekocht bij Kruidvat.


Elke zondagavond drinken Nick en mijn papa een speciaal biertje en ondanks dat ik altijd wel mag proeven, vond ik het jammer dat ik zelf niets speciaals te drinken had. Vandaar dat Nick me deze vier flesjes Liefmans kriek gekocht heeft. Ik neem aan dat Nick dit gewoon bij Carrefour gekocht heeft.


Nick en ik hebben van mijn grootouders ook cinematickets gekregen. Ze moeten wel vrij snel gebruikt worden, wat ik een beetje raar vind maar goed.. Kunnen zij natuurlijk niets aan doen! Zoals je ziet komen deze tickets van Utopolis.


Nick heeft echt zijn uiterste best voor me gedaan! Toen we voor ons 5-jarige samen zijn naar Parijs geweest waren had ik er de Shine Edition Lipstick nr 24 van Bourjois gekocht. En ik had laten vallen dat deze bijna op was, dus kocht hij mij een nieuwe! Samen met de gouden mono oogschaduw uit de Color Edition. Lief he?! Ook deze producten heeft hij gekocht bij Kruidvat.


Van Kelly, de zus van Nick kreeg ik deze leuke Facebook kaart ter waarde van 10 euro. Zij weet maar al te goed dat ik graag spelletjes speel op Facebook, dus dit is wel een leuk cadeau! Ik weet nog niet juist waarvoor ik het wil gebruiken, maar het komt zeker van pas! Geen idee waar deze kaarten overal te koop zijn, maar ik vermoed ook bij Carrefour.


Van de ouders van Nick kreeg ik een cadeaubon ter waarde van 30 euro van The Body Shop! Hier ben ik heel erg blij mee omdat ik er echt iedere keer wel iets koop als we in Antwerpen zijn. De kaart zat verpakt in deze schattige Kerstsok, samen met twee staaltjes van producten. Mooi geschenk!


Van mijn grootouders heb ik ook nog nieuwe pantoffels gekregen. De vorige die ik had waren helemaal gescheurd aan de zijkant, dus het was tijd voor nieuwe! Ze komen van schoenenwinkel Van Herck in Turnhout.


Om heel eerlijk te zijn heb ik voor mezelf ook twee Kerstcadeautjes gekocht. Ik wist dat ik deze van niemand zou krijgen, dus wou ik ze mezelf cadeau doen… Waarom? Gewoon omdat het kan! Deze Snow Fairy douchegel komt van Lush en ik betaalde er €21.95 voor. Het stukje zeep kreeg ik er gratis bij.


Het tweede cadeau voor mezelf was dit prachtige palette van Biguine make-up. Ik betaalde er €11.90 voor bij de Inno in Antwerpen. Zeker een merk waar ik nog eens opnieuw ga kijken de volgende keer. Ik vind dit palette namelijk echt geweldig qua pigmentatie, zeker voor zo’n prijsje!


Als laatste laat ik jullie deze foto zien. Op Nieuwjaardag is het de traditie om naar Nick’s grootouders te gaan. De hele familie (langs zijn mama’s kan) komt dan bij elkaar! Het is sinds enkele jaren ook de gewoonte onder de kleinkinderen om namen te trekken en voor één iemand een cadeau te kopen. Dit jaar was mijn naam getrokken door Kim, een nichtje van Nick. Op de foto hierboven kan je dus zien wat ik van haar gekregen heb. Links vooraan zie je een huisparfum, rechts vooraan een body scrub. In de grote doos zitten drie douchegels, drie body lotions en drie body butters. In de geuren: ocean, cocos-limoen en sweet pomegranate.


Zo, dit waren de cadeautjes die ik dit jaar (lees: vorig jaar!) ontvangen heb tijdens de feestdagen! Wat vinden jullie het leukste cadeau? En vooral; wat hebben jullie zelf gekregen?

Julie x

3 opmerkingen:

 1. Wat een gave cadeau's heb je gekregen! Heel lief ook dat je vriend zo goed heeft bedacht wat hij je allemaal zou geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie!
   Ik vond het ook erg lief dat Nick alles zo goed onthouden had qua namen van producten! ;-)

   Verwijderen