dinsdag 21 januari 2014

Julie: The Boyfriend tag

Deze Tag vond ik bij Cynthia (aka: http://www.misslipgloss.nl/) en zij vond hem op haar beurt eigenlijk op de blog van haar buurmeisje. Ik vond de tag zo leuk dat ik hem zelf ook wou doen. Nick en ik zijn wanneer ik dit schrijf (op 23/12) exact 5 jaar en 7 maanden samen. Dat is al behoorlijk lang, al zeg ik het zelf, vandaar dat ik hem eens aan deze vragen wou onderwerpen! Hier gaan we dan…


1.  Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Hij zegt: Gossip Girl, Revenge en/of Catfish…

Juiste antwoord: Haha, ik kijk gewoon te veel dingen om hier een keuze uit te kunnen maken! Nick en ik volgen zoveel series… Ikzelf zou zeker Pretty Little Liars nog in dit lijstje vermelden… Maar de drie dingen die Nick zei kijk ik ook erg graag (en vaak!)
2.  Noem iets wat ze niet lust.
Hij zegt: *denkt even na…* Spaghetti Bolognaise!

Juiste antwoord: Ik had verwacht onmiddellijk antwoord van hem te horen.. Ik lust écht geen tomaten en inderdaad ook geen spaghetti bolognaise. Het antwoord is dus eigenlijk helemaal correct!

3.  Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
Hij zegt: Cola Light.

Juiste antwoord: Als ik frisdrank drink is het inderdaad bijna altijd cola light. Als ik met Nick uit eten ga drink ik dat dus ook meestal. Deze heeft hij helemaal goed!

4. Wat is haar schoenmaat?
Hij zegt: Dat varieert wel eens… 40 of 41, maar meestal 40!

Juiste antwoord: Hij kon niet juister zijn! Ik heb eigenlijk een 40, maar afhankelijk van het model van de schoen kan het soms wel eens een 41 zijn. Zoals bijvoorbeeld het geval is bij mijn sloefen…

5. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
Hij zegt: Lippenstiften… of lippenbalsems ofzo!

Juiste antwoord: Schattig hoor, hoe lippenstift/lippenbalsem en lipgloss allemaal hetzelfde klinkt! Maar hij heeft wel gelijk: ik heb een obsessie voor allerlei lipproducten… Door mijn zware allergie (vooral in de zomer) ben ik niet in staat altijd oogmake-up te dragen omdat mijn allergie echt meteen op mijn ogen slaat. Vandaar ben ik helemaal fan van lipstick, -balsem en/of –gloss!
6. Wat is haar favoriete broodje?
Hij zegt: Ciabatta broodje met gegrilde kip

Juiste antwoord: Mhmm, deze is juist en fout tegelijk… Ik hou inderdaad erg van het ciabatta broodje met gegrilde kip van bij de Fresh & Coffee, maar ik zou toch voor een Subway broodje Italian BMT kiezen indien er in Turnhout een Subway was.7. Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon.
Hij zegt: Subway broodje Italian BMT met Southwest saus en een koekje

Juiste antwoord: Oké, haha! Nu geeft hij dus wel het antwoord dat ik alvast bij de vorige vraag had verwacht. Ik heb inderdaad ooit zelf gezegd “dit zou ik iedere dag kunnen eten”, dus dat heeft hij goed onthouden!

8. Wat is haar favoriete ontbijtje?
Hij zegt: De fruityoghurt van bij de Panos met crumble en aardbei.

Juiste antwoord: Helaas is deze niet meer te koop in de wintermaanden… Maar ja, ik vond die yoghurt heel lekker! Nu eet ik altijd de breakfast yoghurt van Danio!

9. Wat is haar favoriete muziek?
Hij zegt: Rock (als in Paramore & Avril Lavigne) maar ook anderen zoals Lily Allen en Kelly Clarkson.. Vooral vrouwelijke zangeressen! En Little Mix, voor de popmuziek!

Juiste antwoord: Mijn muzieksmaak is zo uitgebreid dat hier geen eenduidig antwoord op te geven is! Momenteel ben ik helemaal in to de nieuwste albums van Little Mix en Avril Lavigne maar ik hou inderdaad ook erg van Paramore, Lily Allen en Kelly Clarkson! Dus helemaal juist deze vraag!

10. Wat is haar favoriete sportteam?
Hij zegt: ‘Beerschot-Wilrijk dan maar..’

Juiste antwoord: Hahaha, deze vind ik wel grappig! Ik heb niet echt een favoriet sportteam, in geen enkele sport… Maar aangezien Nick supporter is van het vroegere Beerschot (nu dus Beerschot-Wilrijk) hoop ik inderdaad ook wel dat ze winnen. Helemaal fout is dit antwoord dus niet, maar het is eerder ZIJN favoriete sportteam!

11. Welke kleur hebben haar ogen?
Hij zegt: Blauw!

Juiste antwoord: Jep, helemaal juist! Ik vind niet meteen een foto waar je mijn ogen goed op ziet maar mijn ogen zijn dus wel degelijk blauw!

12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
Hij zegt: Te laat komen…

Juiste antwoord: Ik heb inderdaad een grondige hekel aan te laat komen, niet alleen bij hem. Maar ik moet zeggen dat Nick al fel gebeterd is en bijna nooit meer te laat komt… Wat me meer stoort aan hem is dat, wanneer hij blijft slapen, zijn spullen wel eens op de grond gooit… Hij ruimt ze ook wel weer op zonder dat ik het moet zeggen, daar niet van, maar ik vind het een vreselijke gewoonte!


13. Waar is ze geboren?
Hij zegt: Turnhout
Juiste antwoord: Net zoals Nick, ben ook ik inderdaad in Turnhout geboren. En daar wonen we beiden nog steeds!

14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
Hij zegt: Daar kan je alle kanten mee op… Iets met kaneel er op! Kaneel en peer-, of kaneel en appeltaart. En dan mag er nog en stukje chocolade op, geen slagroom.

Juiste antwoord: Haha, hij gooit gewoon alles wat ik lekker vind ik één taart, et voila! Maar ik moet toegeven dat hij me goed kent… Kaneel en peer/appeltaart klinkt héérlijk en zeker als er dan ook nog eens flink wat kaneel bovenop gestrooid wordt! Slagroom hoeft inderdaad niet per se… Hij (of iemand anders, hint!) mag zoiets gerust voor mijn verjaardag maken! Mijn verjaardag is op 06 maart, voor degenen die in de verleiding gekomen zijn! ;-)


15. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
Hij zegt: Zwemmen & badminton

Juiste antwoord: Toen ik heel klein was hebben ze me ook even in de turnkring gestoken… Maar dat was niet zo’n succes! Zo dat ene kindje dat niet meedoet, maar van de zijlijn mee kijkt? Jep, that’s me! De sporten die ik inderdaad het langst beoefend heb zijn zwemmen (een 6-tal jaar) en badminton (een 4 à 5-tal jaar). Nick heeft trouwens beide sporten samen met mij beoefend, dus deze was niet zo moeilijk!

16. Wat zou ze uren kunnen doen?
Hij zegt: Samen in bed liggen met mij en helemaal niks doen, gewoon knuffelen. En voor de blog van Veronique schrijven!

Juiste antwoord: Haha, dat zou ik inderdaad uren kunnen doen! Vaak zeg ik het ook als ik ’s ochtends naast hem wakker wordt en tegen hem aankruip: ‘ik zou hier best de hele dag willen samenzijn!’. En voor de blog werken is natuurlijk ook iets waar ik me graag mee bezig hou!

17. Wat voor een uniek talent heeft ze?
Hij zegt: Luistervaardigheid, en tips geven als mensen met problemen komen. En dat ze  een verhaal vaak exact kan navertellen zoals mensen het haar vertelt hebben.

Juiste antwoord: Ik vind het altijd erg moeilijk om van mezelf een ‘talent’ op te noemen… Maar het is wel zo dat meerdere mensen zeggen dat ik goed kan luisteren en dan advies geven, dus dat zal dan wel kloppen zeker? En een verhaal exact navertellen kan ik ook best goed! Echt à la ‘en toen zei hij…, waarop zij toen dit antwoorde… en dan zei hij weer…’ Haha, misschien is dit wel typisch vrouwelijk?


18. Hoelang zijn jullie al samen?
Hij zegt: 5 jaar en 7 maanden, exact vandaag (23/12/2013)
Juiste antwoord: We hebben deze tag ingevuld op maandag 23/12 en toen waren we inderdaad op de kop 5 jaar en 7 maanden samen! Ik twijfelde er ook niet aan dat hij deze juist zou hebben hoor!Ziezo, dat was het voor deze tag! Volgens mij heeft Nick wel echt bewezen dat hij mij erg goed kent… Natuurlijk zijn we ook eerst 5 jaar beste vrienden geweest en nu dan al 5 jaar en 7 maanden samen, dus ik had niet anders verwacht van hem! Maar toch vind ik het wel een knappe prestatie en ik ben enorm trots op hem.

Vonden jullie dit een leuke tag? En denk je dat jouw vriend zoveel over jou weet?


Julie x

7 opmerkingen:

 1. Wauw, je vriendje weet echt veel :) Ik heb deze tag laatst ook met mijn vriend ingevuld, en hij wist veel maar niet zó veel haha!
  leuk!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja maar ik had niet anders verwacht eigenlijk! ;-)
   En heb je die ook op je blog staan?

   Verwijderen
 2. Super ! Al had ik niets anders verwacht :D :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super ! Al had ik niets anders verwacht van jullie ! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, bedankt! ;-)
   Het is vooral hij die het gedaan heeft he, deze tag!

   Verwijderen
 4. Wow, hij kent je door en door :D
  Is het omgekeerd ook zo? :p

  Groetjes Fien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Hij weet echt erg veel over me.
   En natuurlijk is het omgekeerd ook zo! ;-)

   Verwijderen