zondag 12 januari 2014

Julie: The Body Shop Peppermint Foot Scrub

Ik heb deze voetscrub al een tijdje, maar was hem eerlijk gezegd uit het oog verloren. Veel frequenter maak ik gebruik van de peppermint voetcrème die ontzettend fijn voelt als je voetjes lijden onder het dansen op hakken, om maar een voorbeeld te geven! Maar nu heb ik speciaal voor jullie ook een review klaar over de foot scrub van The Body Shop
Uitstraling: Ik vind het blauwe van de verpakking er enorm fris en aantrekkelijk uit zien. Ook de inhoud heeft een soort blauw-paarse kleur, wat er mooi bij past. Je ziet duidelijk de kleverige textuur van een scrub als je het deksel van het potje draait. Het is een handige kleine verpakking die je snel even mee de douche in kan nemen om je voetjes te verwennen!

Geur: Zoals de naam al doet vermoeden ruikt deze scrub naar peppermint. Het is een vrij overweldigende geur, waar je neus spontaan van gaat openstaan. Als je hier geen fan van bent kan dit wel een nadeel zijn aan dit product. Persoonlijk ruik ik het wel graag, zeker als het voor een product is dat je niet iedere dag gebruikt, zodat het niet gaat vervelen.

Hij belooft: Gebruik deze stimulerende, intens verfrissende voetscrub met puimsteenkorreltjes en pepermuntolie, om je ruwe huid weer zacht en glad te maken. Je voeten zien er weer mooi uit en je hebt minder snel last van irritaties door eelt.

Eigen ervaring: Het product bevat puimsteen en dat voel je ook aan je voeten. Maar het is geen al te ruwe korrel, je voet kan het wel verdragen. De geur komt ook meteen vrij als je het potje opendraait en dit wordt alleen maar versterkt als je het begint te gebruiken. Ik vind het een zeer fijn product in gebruik.

Nadien voelen mijn voeten zeker zacht aan en ook heb ik minder last van velletjes na het gebruik van deze scrub. Volgens mij werkt hij het beste als je meteen na je douchebeurt ook voetcrème gebruikt zodat je voeten zo veel mogelijk hydratatie kunnen opnemen. Zeker eens proberen, deze scrub!

Score: 8/10
Prijs: €11 voor 100ML.

Product informatie: Aqua (water), Pumice (puimsteen), Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin (glycerine), Mentha piperita (essentiële pepermuntolie), Citric Acid (citroenzuur), Myristamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, p-Anisic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride (zout), Menthol, Limonene.


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten