vrijdag 3 januari 2014

Goede voornemens 2014

Dit jaar ga ik het toch proberen. Goede voornemens maken en die ook proberen te houden natuurlijk. Ze zullen waarschijnlijk (mij kennende) niet allemaal al te serieus zijn en ik verzin te terwijl ik ze typ dus dat belooft. Doe me er tegen eind december aan denken dat ik met jullie even overloop hoe het met m'n voornemens gesteld is! ;) 
1. Eerst en vooral eentje waar vooral papa erg blij mee gaat zijn. Hij vindt dat ik er nogal chagrijnig bij loop en hij denkt dat dat is omdat ik vrijgezel ben. In 2014 ga ik dus een goed lief proberen te vinden en hem dan ook houden. 

2. Zonder in detail te treden, ik durf nogal eens iets uit te steken wanneer ik uitga. Dit vertel ik altijd wel aan Julie maar meestal pas na verloop van tijd. En in stukken. In 2014 vertel ik alles wat Julie moet weten, zo snel mogelijk en zo volledig mogelijk tegen haar. 

3. Kwaliteit boven kwantiteit. Vaak heb ik last minute nog een blogpost voor de volgende dag nodig en durf ik nogal eens snel iets te zeveren. Soms is dat leuk maar ik heb het gevoel dat ik dat iets te vaak heb gedaan. Voortaan post ik dus liever een dag niets, dan brol! 

4. Meer tutorials maken. Ik merk dat mensen tutorials wel leuk vinden dus wanneer ik er tijd voor heb, zal ik er nog wel eens maken! :) Heb nog wel een leuke ooglook van met oudjaar. 

5. Ik zal geen lessen meer skippen zonder geldige reden. 't Is nog niet beslist of "Geen nuttige les" een geldige reden is. ;)

6. Ik zal vaker de trappen nemen op school.  Uiteraard definieer ik niet wat ik vaker noem. Haha! 

7. Elke nacht minstens 7u slapen. Of toch proberen. Misschien moet ik beginnen met voor middernacht bed in als ik om 8u25 les heb... 

Dat is misschien wel genoeg voorlopig. Zal al trots zijn als ik die kan volhouden. Voorlopig zal die zeven uur slaap wel lukken, toch op niet schooldagen! :D Haha

Hebben jullie goede voornemens voor 2014?

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Hehe, die eerste is best grappig... :-) Meer de trap nemen is een goeie, dat doe ik ook altijd. Of gewoon wandelen in plaats van de bus te nemen. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wandelen in plaats van de bus is nogal moeilijk bij mij aangezien m'n school een half uur rijden is met auto/bus! :p

   Bedankt!

   Verwijderen
 2. Ik ben vooral érg te spreken over voornemen 2 en wil de verantwoordelijkheid wel dragen u daarop te controleren!
  Nu nog iemand vinden die de overige 6 voor zijn/haar rekening neemt! ;-)

  Oh en ik vind bij 5 "Lunchmeeting met Julie" wel degelijk een geldige reden, dat je het even weet! :-D

  BeantwoordenVerwijderen