vrijdag 10 januari 2014

Bourjois Rouge Edition 7 Fuchsia Graffiti

Voor Kerstmis heb ik van m'n zus onder andere een lipstick van Bourjois gekregen. Deze lag dus al een paar weken ongebruikt en nog in de verpakking op m'n kast. Omdat ik er eerst perse foto's van wou trekken voor ik hem ging testen. Vandaag besloot ik er eindelijk eens werk van te maken. 

Zoals je op deze foto goed kunt zien, is dit een felle roze kleur. Hij doet me een beetje denken aan m'n fuchsia kleur van Rimmel. Alleen is hij iets meer roze, terwijl die van Rimmel meer richting paars gaat. Goed, ik was benieuwd hoe hij eruit zou zijn op m'n lippen en vooral wat de dekking was. Ik heb van deze lijn al een felrode en die is geweldig. 


Allereerst m'n excuses voor hoe brak ik eruit zie. Het is blok en dan doe ik nu eenmaal niet zoveel moeite om er geweldig uit te zien. Goed, to the point. Deze Rouge edition glanst heel erg hard. Op zich is het niet zo erg maaar ik vind de dekking een klein beetje tegenvallen. Het blijft een erg mooie kleur maar doordat hij meer glossy dan romig is, knalt hij niet zo hard van m'n lippen af als ik had verwacht. 


Wat ik wel grappig vind, is wanneer ik een snapchat verstuur met deze lipstick op, hij net wel superknallend lijkt. Ik heb dan voor de zekerheid ook nog eens in de spiegel gekeken en in gewoon daglicht knalt hij toch ook vrij hard. Niet zo hard als op de laatste foto maar toch een pak meer dan op de foto met m'n fototoestel. 

Ook is de lipstick een stuk paarser dan hij in eerste instantie doet vermoeden. Geen probleem, aangezien ik die kleur echt niet verkeerd vind! 

Besluit: De kleur had iets minder glossy mogen zijn zodat hij iets dekkender zou zijn maar voor de rest is dit een prima lipstick. De houdbaarheid heb ik nog niet kunnen testen maar aangezien dat bij die rode kleur prima was, verwacht ik van deze hetzelfde. Ik vermoed dat je hem na een drankje en een kleine snack zeker wel moet bijwerken (dat heb je met glossy kleuren). 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het glossy effect net wel mooi, ook bij jou! ;-)
    En mooie sjaal ook! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik ook! Een prachtige kleur, en een hele fijne lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen