maandag 13 januari 2014

Bourjois Intense Smoky trio


Zoals jullie misschien wel weten kreeg ik begin december een pakket van Bourjois met daarin onder andere deze drie Intense smoky trio's. Deze bevatten twee oogschaduws en een gekleurde eyeliner. De kleuren die ik heb zijn Rosé twisté, Paon élégant en Violet constellé. Vandaag heb ik enkele close-up foto's voor jullie en de swatches. Paon élégant
Met kunstlicht en flits

In daglicht met flits

Paon élégant is een blauw palette met blauwe liner, blauwe oogschaduw en een zilver/grijs/wittige oogschaduw. 


Uiterst rechts zie je de liner. Deze is goed gepigmenteerd maar wel vrij hard en stroef op het eerste zicht. Het pigment van de overige kleuren is oké maar niet wauw. Dit is op zich gewoon een mooi paletje als je van deze kleurtjes houdt. 

Violet constellé
Zoals je ziet, gaat het hier om een paarse hoofdkleur in het palette. De liner is erg donker en heeft zelfs iets bruinigs in zich (vind ik). Dan is er nog een paarse oogschaduwkleur en een donkergrijze. 


Wederom vind ik de liner erg mooi gepigmenteerd en ook qua kleur. Ook de zilvergrijze kleur is erg mooi maar wel donkerder dan ik had gehoopt. De paarse oogschaduw daarentegen, tsja... Dat pigment had wel beter gemogen van mij. Zonde want het zou wel een mooie kleur geweest zijn. Over dit palette ben ik dus niet echt zo enthousiast, de kleurkeuze klopt ook niet helemaal in mijn ogen en dat is jammer. 

Rosé Twisté

Naar dit palette was ik het meest benieuwd omdat ik vooral bruintinten draag op m'n ogen. Niet dat ik geen andere kleuren aandurf maar meestal ben ik niet creatief genoeg om er iets leuks van te maken. Je ziet hier een bruine liner, een chocoladebruine oogschaduw en een beetje roségouden oogschaduw. 


Save the best for last, zeggen ze dan. En dat heb ik hier inderdaad ook gedaan. De kleurencombinatie klopt hier, het pigment is mooi van zowel de liner als de twee oogschaduws. Deze kleuren zal ik zeker nog wel gebruiken. Misschien is het ook wel leuk om bij ooglooks vaker een bruine liner te gebruiken in plaats van een zwarte. Ook al is dit een erg donker bruine kleur, het is altijd net iets minder hard dan zwart zelf. 

Hebben jullie deze palettes al getest en wat was jullie oordeel? Zouden jullie ook graag een ooglook zien met een van deze paletten? Of van meerdere ervan? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. I really like Bourjois in general, especially their lip products and these palettes are super value for money :o) Xx

    Makeup by Candlelight

    BeantwoordenVerwijderen