zondag 26 januari 2014

Bourjois Intense Smoky ooglooks


Een tijdje geleden toondje ik jullie al swatches van de drie intense smoky trio's van Bourjois. Dat artikel vind je hier, mocht je het willen lezen. Enkele dagen geleden ben ik met twee van de drie doosjes aan de slag gegaan (omdat ik het derde doosje niet vond, typisch Vero!) Die volgt ooit misschien nog eens in een look of the day... Ahum, to the point. Vandaag dus twee looks, niet gemaakt volgens de achterkant van de doosjes maar gewoon zoals ik het altijd doe! ;)
Hier zie je nog een foto uit het vorige artikel om duidelijk te maken welk trio ik heb gebruikt. Je ziet hier de Violet constellé. 


(Let aub niet op m'n wenkbrauw) Hier zie je hoe de look eruit ziet wanneer m'n ogen gewoon open zijn. 


En dit is met gesloten ogen. Ik heb de paarse kleur op m'n bewegend ooglid aangebracht, de donkere zilvere in m'n crease en een kleine wing gemaakt met de liner uiteraard. Op de buitenkant van m'n onderste wimperrand heb ik ook nog een beetje van de zilvere kleur aangebracht. 

Mening over het palette? De kleuren zijn mooi, het pigment is prima maar ik weet niet of ik deze look zo vaak ga dragen. Wat ik misschien wel ga doen, is de kleuren combineren met andere oogschaduws. De liner vind ik zelf ook erg leuk. Het is toch net wat anders dan zwarte eyeliner en staat een pak zachter. 


En hier zie je het tweede palette waarmee ik vandaag een ooglook ga maken. Rosé twisté is de naam. Bruine kleuren, erg mooi! 


Hier zie je de look met m'n oog open. Het is erg subtiel en ook de eyeliner valt niet hard op. Dit neemt niet weg dat ik het wel erg mooi vind. Perfect voor een everyday look! 


En hier zie je hem wanneer ik m'n ogen sluit. Hier heb ik de lichtste kleur (de beige, bruine, rosé?) op m'n bewegend ooglid aangebracht, de melkchocoladebruine in m'n crease en uiteraard weeral de eyeliner waar hij hoort. Een simpele look maar door de warme ondertoon in het bruin is hij toch net iets anders dan wat ik normaal draag. 

M'n mening over dit palette? Ook dit palette valt met vele andere te combineren maar kan ook met gemak op zichzelf gebruikt worden. Vooral van de eyeliner ben ik fan! Hij zal niet snel m'n zwarte vervangen maar misschien is dit nog wel goed voor op dagen dat m'n make-up gewoon niet zo hard hoeft op te vallen (tijdens stage bijvoorbeeld) 


En we bekijken het even van een afstandje. Ik heb misschien gezegd dat ik niet ben voor Nude maar echt nude is dit niet hé. Dit is gewoon perfect voor wanneer je zoals ik bijvoorbeeld op stage, niet te opgemaakt wilt overkomen, maar toch niets van je routine wil laten vallen. 


Hier ook nog eventjes een de paarse look van op een afstandje. Ik heb wel de indruk dat hierdoor het groene in m'n ogen er iets anders uitknalt. If you know what I mean. Toch ook een leuke ooglook als ik het zo bekijk. 

Wat vinden jullie ervan?

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten