dinsdag 14 januari 2014

5 ways to get over him

Na m'n post online gezet te hebben over hoe geweldig vrijgezel zijn wel niet is, besefte ik me dat ik er niet altijd zo over dacht. In december vorig jaar had ik namelijk zelf moeite met over een break-up heen te geraken. Op nsmbl.nl kwam Julie deze 5 minder vaak gehoorde trucjes tegen en ik besloot ze met jullie te delen. 
1. Koop nieuwe lakens
Hoe stom het misschien ook klinkt en hoe vaak je ze ook wast, zelfs aan lakens kunnen herinneringen blijven plakken. Je weet nog maar al te goed hoe hij er 's morgens uitzag of hoe geweldig al die nachten samen waren. Stop. Gooi die lakens nu maar gewoon in de vuilbak (of geef ze aan een goed doel, gewassen!) en koop voor jezelf een set nieuwe, mooie lakens. 

2. Poets je huis
Ze zeggen toch altijd dat een nieuw kapsel werkt na een break-up? Omdat je met een schone lei begint? Wel, probeer dan eens tijd te maken om heel je huis op te ruimen. Inclusief je schoenen en kledingkast. Je gaat je daarna echt voelen alsof je aan de start van een nieuw begin staat en ondertussen kun je zijn rotzooi nog mooi het huis uitkieperen ook. 

3. Lees het nieuws
En neen, met nieuws bedoelen we niet de Facebook wall. Zet Facebook af en een of andere nieuwssite op. Of nog beter koop een krant. Het lijkt stom maar al dat leed in de wereld leidt echt wel af (en op de nieuwssites staan soms ook hilarische artikels). 

4. Verdwaal
Niet alleen in gedachten maar ook letterlijk. Trek erop uit. Vertrek onvoorbereid naar een onbekende plek, of dit nu een ander land, een andere stad of gewone die ene buurt in jouw gemeente waar je nooit komt. Ontdek wat er te zien valt en wie weet wat voor schoonheid kom je er wel niet tegen (of wie je er wel niet tegen komt). 

5. Horror
Het allerliefste zou je alle  bestaande romantische komedies willen bekijken met enkele dozen zakdoekjes naast je maar zo blijf je jezelf maar in medelijden wentelen. Verstop die bleitfilms even achter slot en grendel en nodig je vriendinnen uit voor een avondje griezelen. Kies de allerengste film die je kunt vinden want wanneer je uit schrik bijna in je broek doet, heb je geen tijd om ergens anders aan te denken. 


Ik hoop dat toch iemand hier iets aan heeft en mocht je zelf nog andere tips hebben, laat ze maar achter bij de comments! 

Liefs
Veronique

Bron artikel: http://www.nsmbl.nl/5-x-aparte-maar-effectieve-manieren-om-over-je-break-up-heen-te-komen/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten