woensdag 1 januari 2014

2014 - Please be good


Met een zwaar hoofd, een maag die gisteren nog niet helemaal verwerkt heeft en vooral heel weinig energie besefte ik ineens dat ik jullie nog geen gelukkig nieuwjaar heb gewenst. Schandalig gewoon. Foei foei Vero! Daarom is het dus tijd om eens even op te schrijven wat ik jullie toewens in het jaar dat net begonnen is. Moge 2014 voor jullie een geweldig jaar worden met zoveel mogelijk mooie momenten en liefst zo weinig mogelijk verdriet. 

Een jaar zonder teveel zorgen en problemen (op alle vlakken). 

Een jaar waarin je dromen mogen uitkomen. Of dat nu een nieuwe baan, goede schoolresultaten of die ene perfect boyfriend is. 

Wat je dromen ook moge zijn... Ik hoop dat ze uitkomen. 

Staar je niet blind op goede voornemens, ik ga ze ook maken maar het is geen exacte wetenschap. Je moet je er beter door voelen, ze mogen je niet beperken. 

Wat misschien ook erg belangrijk is, is een goede gezondheid. Voor jezelf en iedereen waar je om geeft. 

Even samengevat, ik wens jullie gewoon het allerbeste in 2014! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten