woensdag 1 januari 2014

2013 in pictures (Part two)

Het is officieel de laatste dag van 2013. Een bewogen maar wel leuk jaar. Op z'n minst wel speciaal te noemen.  Ook het tweede deel van 2013 heb ik weer vanalles beleefd. Goede en ook minder goede momenten maar dat nemen we er nu eenmaal bij. Kijken jullie nog een laatste keer mee met mij naar 2013?


Juli

Marmaris ♥ I love it! Ook weer naar Polen geweest, waar ik deze berg schoenen heb gekocht. Wat hou ik van winkelen in Polen! Enkele challenges opgenomen met Laure. Wat vind je van het resultaat van haar 'Blindfolded make-up challenge"? Daarna heerlijk gaan eten met Laure en Lize. Ik mis die tijd meiden! ♥Last but not least zijn in juli ook m'n wijsheidstanden getrokken. Auwch :( 

Augustus

In augustus werd er bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Had ik twee enorm leuke verjaardagsfeestjes! Op deze foto zie je de eerste toen het nog erg vroeg was. Hield ik van lekker en gezond eten tijdens m'n laatste weken op kot (herexamens..)Ik nam ook enkele filmpjes op met Julie

SeptemberIn september veranderde mijn leven. Ik zei vaarwel tegen m'n kot en schreef me in aan Thomas More Vorselaar. Ik zou een lerarenopleiding gaan volgen en voortaan pendelen. Laatste beetje opruimen in LeuvenEn dan moest ik thuis alles nog beginnen sorteren. Het heeft echt lang geduurd voor ik dit allemaal had gedaan. 


Oktober


In oktober ben ik een paar keer naar Antwerpen geweest met Jeroen, altijd gezellig. 


Ook is het al van oktober geleden dat ik mijn haar nog heb laten knippen. Misschien toch eens tijd om terug naar de kapper te gaan. 


Julie haar vriend was jarig en dus was het tijd voor een gezellig feestje. Met lekker drinken, lekkere hapjes en een leuk spel! 


Ook ben ik naar 'Alex Agnew: Interesting times: The legend ends' geweest. Geweldige show! 


Last but not least had ik in oktober m'n doop. Waar is den tijd!

November

Voor Elke haar verjaardag zijn we gaan bowlen. We waren niet met veel maar het was wel supergezellig! 


"Verslaafd" geworden aan "De slimste mens ter wereld" .


Spelletjes spelen tijdens de springuren met klasgenoten. 


M'n tweede editie van "Dance like nobody is watching", veel te veel gedronken! 


Heerlijk lunchen met Julie. 

December

In december was het tijd om echt te beginnen leren. 


Kreeg ik een tweede perspakket van Bourjois en van m'n ouders een nieuwe camera. 


Samen met Jordy en zijn ouders ging ik kerstshoppen in Oberhausen. Supergroot winkelcentrum! Wil ik echt graag nog eens naartoe! 


M'n kerstlook. 


En tenslotte lekkere hapjes op oudejaarsavond. Willen jullie hier graag een 'recept' van?

Liefs
Veronique


1 opmerking: