vrijdag 13 december 2013

Wishlist OberhausenMorgen ga ik een dagje naar Oberhausen (voor wie niet weet waar dat ligt, Duitsland) om daar wat te winkelen en de kerstmarkt te bezoeken. In Duitsland hebben allerlei dingen die wij hier niet kunnen vinden (ook van Essence en Catrice) en dit roept natuurlijk om een wishlist van dingen die ik zeker wil bekijken en eventueel zelfs kopen! Het is altijd leuk om gericht op zoek te gaan hé. ;) 

Ik hoop zo hard dat ze deze lipstick van de Dark Romance collectie hebben in Oberhausen. Deze kleur Painted love lijkt mij zo mooi. Misschien moet'k eens swatches opzoeken om te zien of mijn vermoeden bevestigd wordt! *even zoeken* Hebben hebben hebben! In Duitsland verkopen ze ook een lipbase van Catrice. Ik had het gisteren op school nog over een primer voor op de lippen en ineens vond ik dit op de site van Catrice. Purrrfect! 

Dan heb ik ook nog enkele mooie limited editions van P2 gezien. Vooral de lipglossjes spreken wel wel aan. Vooral door hun verpakking maar goed, das een begin zeker? ;)

Bij de Rituals wil ik sowieso ook nog eens binnen om mijn douche foam opnieuw te kopen. Hij is al wel even op en nu begin ik hem eigenlijk toch echt te missen! Dan ga ik toch ook nog eens aan die "Laughing Buddha" lijn ruiken. 

In de Douglas heb ik heel veel gezien waarbij ik spontaan ben beginnen kwijlen maar ergens twijfel ik of ze wel ga kopen... Vele dingen waren vrij duur maar ik heb toch enkele dingetjes (redelijk budget) voor jullie opgelijst! 


Dit oogschaduwpalette van Nyx kost €9,99 en ik ben er verliefd op. Die roze tinten, dat grijsbruinige en dat goudbruinige. Wauw... Mijn inspiratie begint meteen te werken en m'n vingers te kriebelen. Dit wil ik! 

Oké, de enkele dingen van bij Douglas zijn er toch maar een geworden omdat ik eigenlijk niet veel verder wou gaan kijken doordat'k anders half de winkel koop morgen. Wat ik nog wel zoek is een mooie bordeaux oogschaduw. Die van Bourjois heeft de perfecte kleur in het potje maar is iets grijziger dan wat ik wil. (Het neemt niet weg dat die van Bourjois ook erg mooi is!) 

Dit waren enkele dingen waar ik zeker naar wil kijken. Jullie krijgen nadien zeker en vast nog een shoplog! Trouwens, zien jullie dit liever op camera of in een geschreven artikel?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten