zaterdag 28 december 2013

Winter's favorites

Winter is een erg donkere en gure periode. Dit jaar is hij voorlopig ook erg nat! Ik zit nu al enkele uren binnen en ik heb nog natte voeten. (Dit ligt misschien aan het feit dat ik de hond heb gewassen) Er zijn gelukkig enkele dingen die de winter net dat tikkeltje aangenamer maken en sommige van die dingen vind ik nu eenmaal net iets leuker dan andere. Benieuwd naar m'n favorieten van deze winter? Kijk dan snel even mee! 
Dr. Sheldon Lee Cooper: 
"Tea. When people are upset, the cultural convention is to bring them hot beverages."
Ik ben misschien niet 'upset' maar thee is altijd nice. Deze winter heb ik dan ook twee favoriete soorten thee. 

Je hebt deze al wel eens in een LTME zien passeren en god, hij ruikt écht naar blueberries muffins. Ernaar smaken iets minder maar dat maakt hem niet minder lekker. Me like! Deze maak ik ook nog regelmatig maar eigenlijk weer veel te weinig. Misschien moet ik eens een doos op m'n kamer zetten, samen met enkele koffietassen en hem hier binnenkort beginnen maken. Gewoon lekker tijdens het studeren als een kleine treat voor mezelf. Mocht je me ooit eens willen verrassen met iets kleins, geef me een Chai Tea Latte en ik zal je eeuwig dankbaar zijn (of toch voor zolang ik ervan aan het genieten ben). 

In de winter appreciëer ik warme douches net dat ietsjes harder dan tijdens de zomer en dus haal ik weer enkele typische winterproducten boven. 


De Vanilla Bliss douchegel van The Body Shop. Ik hou van de geur en meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. It just smells amazing. 

Ik zou het wat meer moeten doen maar als ik mijn armen en benen eens hydrateer is het met het volgende product: 


De Shea body butter van The Body Shop. Hydrateert geweldig en ik hou alweer van de geur. Ik vervloek dit natte weer omdat ik dan m'n Uggs liever niet draag. Van mij mag het dus snel nog iets kouder worden en droog blijven zodat ik een echte winter kan hebben met deze schatjes altijd aan m'n voeten. Ook ben ik Gossip Girl opnieuw aan het kijken en ben ik weer helemaal verslaafd. Wanneer ik Chuck Bass zie, besef ik weer dat ik inderdaad het type ben dat op 'Bad Boys' valt. Kandidaten? ;) Haha. 

Ohja, ik ben ook nog volledig aan de Cola Light momenteel maar dat is niet echt een winter favoriet... Die 'verslaving' heb ik nu al een tijdje (allemaal dankzij m'n zus omdat zij bepaalde blikjes begon te verzamelen en die moesten leeg zijn.. Tsja..) 

Hebben jullie bepaalde winter favorieten? Zoja, de welke? 

Liefs
Veronique


3 opmerkingen:

 1. Ik heb zeker enkele winterfavorieten:

  - Snow Fairy douchegel van Lush
  - Cinnamon Buns douchegel van Philosophy
  - Pumpkin Spice douchegel van The Body Shop
  - Banana Dark Chocolate handcrème van Essence
  - Cacao-framboos handcrème van Yves Rocher
  - Ook Chai Tea Latte
  - Dangerous Wish nagellak van Bourjois
  - Toggle To The Top nagellak van Essie

  ... Need I Go On? :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook zeker winter favorieten
  Gossip girl
  Lady milion
  Blauwe nagellak van Hema
  Warme chocomelk
  Mijn met wol gevoerde Timberlands
  Xxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen