donderdag 5 december 2013

The Christmag tag

Vorige week heb ik al iets gedaan over de winter die er aan komt maar gisteren zag ik op de blog van Vanessa deze leuke tag staan. Ik ben een sucker voor kerst en de feestdagen dus deze kon ik toch moeilijk laten staan?


Oogschaduw met kerst: zilver of goud?
Zilver staat bij mij nogal ordinair dus ik ga voor goud! Maar wel lekker subtiel en elegant natuurlijk. Ik kan soms nogal expressief zijn qua make-up maar met goud blijf ik toch een beetje kalmer. 

Echte kerstboom of een valse?
Wij hebben thuis altijd een echte kerstboom. Dit is niet altijd even praktisch vanwege de naalden maar het voelt ook gewoon echter. Je ruikt de dennengeur, je ziet de imperfecties van een echte boom en dat maakt het net wel perfect. De vallende en prikkende naalden neem ik er dan maar bij, je moet er iets voor over hebben! (En mama stofzuigt meestal, dus ik heb daar niet zoveel last van) 

Favoriete kerstliedje?
Sowieso "All I want for Christmas" van Mariah Carey. Dit is mijn typische kerstliedje maar of ik dit jaar de 'you' als cadeau ga krijgen? Ik betwijfel het, maar goed, dit maakt het liedje niet minder leuk. 


Favoriete kerstfilm?   
The Holiday. Twee vrouwen die hopeloos zijn door de liefde, beslissen van woning te wisselen voor twee weken. Net rond de kerstperiode zodat ze niet worden geconfronteerd met alle activiteiten door hun overgelukkige kennissen.  Uiteindelijk is dit wel een film met een happy end en wat wil je meer? 

 Uit eten of zelf koken?
Ik hou van uit eten gaan maar met de kerstdagen zit ik toch liefst gewoon thuis. Dat is nog altijd het gezelligste, je moet met niemand anders rekening houden en je kan het op je gemakje doen zonder dat je daarna nog eens een gepeperde rekening voorgeschoteld krijgt.

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken? 
Het heeft allebei zijn voor- en nadelen.  Wanneer je het zelf organiseert, zit je lekker thuis maar heb je wel al het werk en de opruim achteraf. Terwijl als je iemand bezoekt, ben je toch altijd wel op een ander. Afhankelijk bij wie kan dat wel een beetje awkward zijn. Zo vond ik familiefeestjes nooit enorm leuk. 


Favoriete cadeautje om te krijgen?
Cadeautjes zijn cadeautjes. Ik krijg wel graag bonnen of make-up of parfum. Dat zijn toch wel mijn favoriete dingen om te krijgen. 

Leukste kerstervaring tot nu?
Tgo, dit vind ik een erg moeilijke. Volgens mij was dat toch het kerstfeestje bij m'n vriend thuis een paar jaar geleden (toen ik nog een vriend had, haha). Ook Kerst zelf was toen erg leuk omdat we toen een jaar samen waren. 

Wat zijn jullie kerstfavorieten? 

Liefs
Veronique    

Bron foto's: weheartit 

3 opmerkingen:

  1. oooooooh The Holliday is echt de perfecte kerstfilm :D mooie tijd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. KERSTMIS!! :D enige lichtpuntje tijdens de blok (naast nieuwjaar natuurlijk :p ) wàt een mooie tijd, The Holliday is echt de perfecte kerstfilm :D

    BeantwoordenVerwijderen