dinsdag 10 december 2013

Sweater weather tag

Ik ben gek op tags! Ze zijn leuk om te lezen maar ook enorm leuk en handig om in te vullen. Daarom dat ik vandaag weer een winter gerelateerde tag heb voor jullie. Zoals jullie wel weten ben ik ook verzot op de feestdagen (ondanks dat ik dat erg vaak ontken) dus dit is weer een ideale combinatie voor mij! Deze tag komt trouwens van livelifegorgeous.nl, omdat daar de uitgetypte versie stond! :D (van de vragen, de antwoorden komen van mij natuurlijk)
Klaar voor weer enkele knusse vraagjes? :DWat is je favoriete geurkaars?
Een kaars van Ikea, maar heb geen idee wat te juiste naam is. Hij ruikt in ieder geval naar vanille ijs en koekjes. Of iets in die aard toch. Hij ruikt gewoon enorm lekker! Dus als je nog eens in de Ikea bent, het is een witte kaars en je zult het aan de tekening wel herkennen? Ruik er zeker eens aan! Koffie, thee of warme chocolademelk?Moeilijke, chocomelk is superlekker maar daar word ik nogal snel misselijk van. En dan moet ik nog kiezen tussen thee en koffie. Neen, ik weiger gewoon deze keuze te maken. Ik kan niet kiezen tussen thee en koffie, dat gaat gewoon niet. 

Pas jij je make-up routine aan in het najaar?
Uhm, ja eigenlijk wel. De basis blijft over het algemeen wel hetzelfde maar ik ga donkerdere kleuren dragen. Zo kies ik sneller voor rode lipstick en een meer smokey ooglook. Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?
Al die verschillende soorten wildpaté vind ik superlekker! Ik ben trouwens helemaal fan van gourmet tijdens de feestdagen (ook al smelt ik dan bijna omdat ik het zo warm heb) en koude buffetten. Ja ik weet het, twee totaal verschillende dingen maar ik ben dan ook een specialleke hé. 

Muts of sjaal?
Sjaal. De enige reden dat ik iets op m'n hoofd draag is als het regent. En zelfs dan liever nat haar dan in de war haar. Dus je snapt het al wel, ik weiger mutsen te dragen omdat dat m'n kapsel verpest. Yes, I'm a diva. 

Wat is je favoriete wintertrui?
Thuis zul je me snel een hoodie zien dragen. Liefst een lekker losse hoodie maar wanneer ik buiten kom en vooral als ik naar school moet, kies ik sneller voor m'n wollen vest. Lekker warm en ik verpest m'n kapsel niet wanneer ik deze uitdoe omdat ik het te warm heb. Ja, mijn kapsel is een reden voor vele dingen. 

Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?
Tgo, goede vraag... Ik heb eigenlijk al even m'n nagels niet meer gelakt... Ik denk dat ik toch ga voor die 'halloween' collectie lakjes van Bourjois. Vooral die zwarte met die subtiele glitters is super mooi met de feestdagen. Nog een laagje goudschilfers erover en klaar is kees. 

Laarzen of Uggs?
Zolang het droog is mijn Uggs. Ze mogen niet vuil of nat worden en dus wissel ik ze op natte dagen met pijn in het hart in voor m'n laarzen. 

Wat is het leukste aan het najaar?
De sfeer, de gezelligheid... Ik krijg gewoon (lekker cliché) een heerlijk warm gevoel van binnen rond feestdagen. Blijk ik toch geen ijzige bitch te zijn. Ergens schuilt er diep van binnen blijkbaar toch een peperkoeken hartje. 
Dat verschijnt vooral tijdens deze periode dus, mensen, profiteer er van nu het kan! Heb je een favoriet liedje dit najaar?
De favorieten van vorig jaar komen weer boven: "Impossible" van James Arthur maar ook "Just give me a reason" van P!nk. Dankzij Glee ben ik nu ook verkocht aan "We've got tonight" en "All of me" van John Legend is een enorm mooi liedje. Genoeg favorieten dus! 

Liefs
Veronique

Bron foto's: Weheartit

1 opmerking: