dinsdag 24 december 2013

Pétale de Glace & Prum nocturne fototutorial

Met een beetje hulp van m'n kleine zus heb ik voor jullie vandaag een fototutorial van m'n "Pétale de glace en prum nocture" ooglook. Mijn excuus voor hoe ik er uitzie voor de rest, ik kwam net onder de douche uit. Onderaan het artikel zal ik nog een lijstje posten met wat ik gebruikt heb voor deze look + mijn basic gezichtsmake-up. Enjoy!Ik heb er geen foto van omdat ik het een beetje te logisch vond maar ik heb van tevoren nog de oogschaduwbasis van Essence opgedaan. Zodat de oogschaduw niet in de lijntjes ophoopt en gewoon mooi blijft zitten. Hierna heb ik op mijn bewegend ooglid Pétale de glace van Bourjois aangebracht. 


En dan komt het er zo uit te zien. Ik heb het hier gewoon met m'n vinger aangebracht, het kan ook met een kwast maar het is maar wat je het handigst vindt. 


 Hierna heb ik de supermooie Prum Nocturne (ook Bourjois) erbij gepakt. Deze breng ik aan in de crease. (zie die kleur!) 


Hier zie je mij aan de slag! Dit doe ik met een dun, rond kwastje zodat ik iets verfijnder kan werken. 


Allereerst m'n excuses voor m'n niet geëpileerde wenkbrauwen. Pas bij het editen van de foto's zag ik hoe schandalig het is. Helaas, had ik de foto's NU nodig en kon ik ze niet meer opnieuw maken.

Maar goed, terug over het aanbrengen van de make-up! Nadat ik aan beide ogen de bordeaux kleur in m'n crease had aangebracht, heb ik deze met m'n vingers vervaagd zodat het geen harde lijnen zouden zijn. Tijd voor het moeilijkste deel.. De eyeliner. Eigenlijk echt een rotklus en toch doe ik het zo goed als elke dag. Tegenwoordig gebruik ik deze gel eyeliner van Max (Action). 


And this is how I do it: Eerst trek ik vanuit m'n ooghoek een schuin streepje naar boven. Dit streepje was trouwens iets te hoog, het had wat lager gemogen. Hierna trek ik een vloeiende lijn van het puntje van dat streepje richting de binnenste ooghoek. Alles wat hierna niet zwart ziet, kleur ik nog in. Hiervoor zal ik nog wel eens een korte tutorial proberen op te nemen. 


Et tadaa! Zo ziet het eruit met m'n oog open. Niet slecht toch? 


Af te werken met een likje Max Factor False lash effect langs beide kanten. 


En daarna nog een beetje oogpotlood op m'n onderste wimperrand tot ongeveer halverwege m'n oog. 


En toen besefte ik dat ik m'n gezichtmake-up nog niet had gedaan... Tijd voor wat foundation! 


Smeer, smeern smeer... 

Daarna doe ik gewoonlijk nog wat transparante poeder en blush op. En tadaaa! Dan is Vero klaar om te vertrekken. 

Dus wat ik die avond gebruikt heb:
- Essence Oogschaduwbasis
- Bourjois 24h color edition oogschaduws Pétale de glace & Prum nocturne
- Max gel liner 
- Max Factor False lash effect 
- Catrice Kohl oogpotlood
- Rimmel wake me up foundation
- Essence Stay matte translucent powder
- Essence blush 010 Adorable

And that's it for today folks! :)

Wat vonden jullie van een tutorial als deze?


Liefs
Veronique7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Als je bent wie ik denk dat je bent, ben je precies wel om ambras aan't vragen ;)

   Verwijderen
  2. Kzou ni durven poes X

   Verwijderen
  3. Ge beseft toch dat iedereen dit kan lezen? :p

   Verwijderen
  4. Echt ofwa ? XD
   Da wist ik ni x
   Achja wie kent mij nu xp
   Alleen gij hé poes X

   Verwijderen
 2. Yay! tutorials :D meer van dat :D

  BeantwoordenVerwijderen