zondag 22 december 2013

Opgemaakt filmpje


Het was al van augustus of september geleden dat ik nog een opgemaakt filmpje had gemaakt (en dat was dan m'n eerste!) dat ik vond dat ik er nog eens eentje moest filmen. Het is niet veel omdat ik (allez, vooral mama) nogal veel lege dingen heb (heeft) weggegooid. Helaas! Uiteraard zal ik voortaan proberen om het wel bij te houden. 

Hebben jullie trouwens nog verzoekjes voor de kerstdagen/oudjaar? :) 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

 1. Ik heb de droogshampoo voor brunettes, de medium variant.
  Hij kost inderdaad redelijk wat en ik kocht hem in Tilburg...

  Die geur vind ik niet fijn, ik word er haast misselijk van...
  En er zit wel degelijk bruine kleur in, maar voor mijn haar is de medium kleur eigenlijk te licht.
  ALS je hem zou kopen, probeer dus best de donkerste! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen